Ιωάννα Μαλέσκου: Oι νέες φωτογραφίες της κόρης της είναι απίθανες

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε την κόρη της με cute φορμάκια.

Τις πρώτες διακοπές με την κόρη της απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στα μέσα περίπου της εβδομάδας ανέβασε insta story μέσα από το αυτοκίνητο με εκείνη στο πίσω κάθισμα με την κόρη της και τον σύζυγό της να οδηγεί.

Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε τον προορισμό ωστόσο είναι βέβαιο ότι φέτος, οι καλοκαιρινές της διακοπές θα είναι ξεχωριστές – και διαφορετικές.

Οι πρώτες αναρτήσεις με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε στις 5 Μαΐου . Είχε δημοσιεύσει μάλιστα φωτογραφίες από το μαιευτήριο γράφοντας τότε: «Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας 🌹 05/05/23. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας».

Αρκετές ημέρες αργότερα και με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, μοιράστηκε ξανά ένα ακόμα στιγμιότυπο της κόρης της και συγκεκριμένα με τα μικροσκοπικά πατουσάκια σχολάζοντας: «Πατουσάκια… δια χειρός» 👼👣 🤍 🙏 🧿 Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.Με αγάπη, η μαμά σου.»

Νέες φωτογραφίες

Η Ιωάννα Μαλέσκου χθες, ανέβασε σε Insta Story νέα στιγμιότυπα με την κόρη της. Συγκεκριμένα, τη φωτογράφισε με ένα άσπρο φορμάκι που έγραφε πάνω « κοκόνα»,

αλλά κι ένα καλοκαιρινό outfit με χταποδάκι...

Σκέτη γλύκα η μικρούλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved