Ιωάννα Μαλέσκου: Έφτιαξε κολοκυθόπιτα και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Η εγκυμονούσα έφτιαξε μία πίτα με κολοκύθι και τυρί χωρίς φύλλο.

Ιωάννα Μαλέσκου: Έφτιαξε κολοκυθόπιτα και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού της. Καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της και είναι πιο γλυκιά και όμορφη από ποτέ.

Από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι η παρακάτω στην οποία μάλιστα σχολιάζει χιουμοριστικά το μέγεθος της κοιλιά της.

maleskou-egkymosyni.jpg

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μία μέρα μετά την ονομαστική της γιορτή στις 8 Ιανουαρίου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

Έκτοτε έχει δημοσιεύσει πολλές ακόμα αλλά και στιγμιότυπα από τις ιδιαίτερες στιγμές της εγκυμοσύνης της.

Η πίτα χωρίς φύλλο που έφτιαξε η εγκυμονούσα

Η μέλλουσα μαμά μπήκε στη κουζίνα και έφτιαξε μία αγαπημένη της συνταγή για πίτα με κολοκύθι και τυρί χωρίς φύλλο. Όπως είπε στην ανάρτησή της έχει την έγκριση της μαμά της, ενώ έδειξε τα διαφορετικά στάδια από την εκτέλεση της συνταγής.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

Εύκολη συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να μην μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη συνταγή, βρήκαμε όμως μία παρόμοια εξίσου εύκολη και λαχταριστή. Ιδού.

Υλικά:

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
  • 3 αυγά
  • 250 γραμμάρια φέτα
  • λίγο λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • μπορείτε να προσθέσετε άνηθο ή άλλα μυρωδικά

Εκτέλεση:

Τρίβετε στον τρίφτη το κολοκύθι, το αλατίζετε ελαφρώς και το στραγγίζετε πολύ καλά. Είναι σημαντικό να μην έχει το κολοκύθι υγρά γιατί η πίτα θα "αφήσει" υγρά.

Χτυπάτε ελαφρώς τα αυγά και σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα μαζί τα υλικά: το κολοκύθι, το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, τη φέτα (σε κομμάτια), το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο. Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι απλώνετε το μείγμα, ραντίζετε με λίγο λάδι και ψήνετε την μπατζίνα στους 180 C, για 40 - 45 λεπτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved