Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Περήφανοι για τον γιο τους-«Ας βγει και ένας επιστήμονας»

Οι ηθοποιοί νιώθουν περήφανοι για τον γιο τους, Γιάγκο.

Σκιαδαρέσης-Μάλφα: Περήφανοι για τον γιο τους-«Ας βγει και ένας επιστήμονας»

Μπορεί η Νίκη και η Όλγα Σκιαδαρέση, δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα να βλέπουν συχνότερα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο Γιάγκος είναι ο... σταρ της οικογένειας και τις τελευταίες ώρες όλη η οικογένεια ασχολείται μαζί του.

Ο λόγος; Αποφοίτησε, βγήκαν οι βάσεις και από τα σχόλια των γονιών του φαίνεται ότι θα περάσει στη σχολή που είχε βάλει στόχο.

«Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ' αυτήν την οικογένεια! Ήρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω!!!», σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναρτώντας δύο φωτογραφίες με τον γιο του. Μία που δείχνει τον Γιάγκο σε μικρή ηλικία και μία πιο πρόσφατη.

Ανάρτηση όμως, έκανε και η περήφανη μαμά, Μπέσσυ Μάλφα γράφοντας: «Σ' ευχαριστώ αγόρι μου! Μοιράζομαι την χαρά μου μαζί σας! Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ' αυτή την οικογένεια!».

Στις φωτογραφίες η Μπέσσυ Μάλφα ποζάρει μαζί με τον μοναχογιό της και δείχνει και μερικά στιγμιότυπα από τη μέρα της αποφοίτησης.

Ο Γιάγκος -έχει βαφτιστεί Ιωάννης Άγγελος και σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες αδελφές του Όλγα και Νίκη οι οποίες ακολουθούν με μεγάλη επιτυχία αλλά δειλά δειλά τα βήματα των γονιών τους στον καλλιτεχνικό χώρο δεν ήθελε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο επαγγελματικά.

«Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε» είχε σχολιάσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας για τον γιο του, ο οποίος μάλιστα τότε ήταν 15 ετών και έδειχνε ένα ενδιαφέρον προς τα μαθηματικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved