Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Είδαν τη γιαγιά τους και «ξέχασαν» τη μαμά Χριστίνα

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τις κόρες της και τη μητέρα της.

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Είδαν τη γιαγιά τους και «ξέχασαν» τη μαμά Χριστίνα

Χριστίνα Μπόμπα, Φιλίππα Τανιμανίδη και Αριάνα Τανιμανίδη

Νέα άφιξη στο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στην Αντίπαρο.

Όπως έδειξε η content creator σε insta story που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, στο νησί κατέφθασε η μητέρα της και οι δίδυμες ενθουσιάστηκαν.

Γιαγιά και εγγονές ήταν συνέχεια μαζί, με την Αριάνα και τη Φιλίππα να μην αναζητούν καν τη μαμά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός, γράφοντας με χιούμορ:«Ήρθε η γιαγιά και την ξεχάσαμε τη μαμά μας».

H σχέση με τη μαμά της

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολύ στενή σχέση με τη μητέρα της, τη Γιώτα Παπούλα. Είναι ο άνθρωπος που τη βοηθά σε καθετί που χρειάζεται ειδικά από τότε που έμεινε έγκυος μέχρι τώρα που οι δίδυμες θα γίνου ενός έτους.

Σε ένα από τα ποστ που είχε κάνει είχε γράψει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: « Σ’ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά».

https://www.instagram.com/p/CsOa7xXKwGe/

Η γιαγιά Γιώτα βοηθάει όσο μπορεί την κόρη της ενώ οι δίδυμες της έχουν μεγάλη Άλλωστε τη βλέπουν πολύ συχνά από την ημέρα που γεννήθηκαν.

xristina-mpompa-giagiades-sto-spiti-2.jpg

Eξίσου σημαντική είναι και η βοήθεια της πεθεράς της, Ματούλας η οποία και αυτή προσέχει τις δίδυμες όταν ο γιος και η νύφη της το χρειάζονται.

Τις προάλλες ήταν μαζί τους στην παραλία με τον πατέρα της Μπόμπα. Οπως καταλαβαίνετε οι παππούδες και οι γιαγιάδες στην οικογένεια Μπόμπα - Τανιμανίδη είναι πολύτιμοι από πολλές απόψεις.

mpompa-mpampas.jpg

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved