Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ενθουσιάστηκαν με το παγωτό της νονάς

Ήταν υγιεινό και πεντανόστιμο. 

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ενθουσιάστηκαν με το παγωτό της νονάς

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη συνεχίζουν την παραμονή τους στην Αντίπαρο. Τώρα μάλιστα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και επιτέλους ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, θα μπορούν να το απολαύσουν με τις κόρες τους και τους φίλους τους που κατά καιρούς φιλοξενούν.

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο όμορφο νησί κι ένα από αυτά ήταν με τις μικρές της που ξετρελάθηκαν με το παγωτό της νονάς της Αριάνας, Γιολάντας Καλογεροπούλου.

Οι δίδυμες τρέχουν προς τη νονά Γιολάντα που κρατά το μπολ με το παγωτό και ανοίγουν το στόμα με λαχτάρα για να το δοκιμάσουν.

Όπως ανέφερε σε insta story η μαμά Χριστίνα το μαγικό παγωτό της νονάς είναι φτιαγμένο από μπανάνα, μήλο, αβοκάντο, σπούρους chia, κανέλα, γιαούρτι και μέλι.

Μιλάμε για το σούπερ υγιεινό παγωτό!

Δεν ήταν όμως η μοναδική ανάρτηση που έκανε χθες η γνωστή η Digital Creator. Θέλοντας να τιμήσει τον Σάκη Τανιμανίδη για την γιορτή του Πατέρα έκανε το ακόλουθο ποστ: " O καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Σ'αγαπάμε".

mpompa-tanimanidis.jpg

Η καθημερινότητα στο νησί

Η Χριστίνα Μπόμπα από τον Μάιο που μετακόμισε στο νησί λόγω της ανακαίνισης του σπιτιού της στην είναι σε mood διακοπών. Και γιατί όχι, αφού μπορεί να συνδυάζει τη δουλειά της μένοντας στην Αντίπαρο.

christina-mpompa-kores.jpg

Έτσι, έχει μια καθημερινότητα με τις δίδυμες που όλοι θα θέλαμε, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Η Αριάνα και η Φιλίππα πηγαίνουν στη θάλασσα, βόλτες στην παιδική χαρά και όταν έχει αρκετό ήλιο παίζουν με την ησυχία τους στο σπίτι.

mpompa-kori-omeleta-(1).jpg

Δεν είναι όμως μόνοι τους καθώς ανά διαστήματα και ανάλογα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν …ενισχύσεις.

Ποιες είναι αυτές; Παππούδες, γιαγιάδες και θείες.

Τις προάλλες ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, την πεθερά της και τις μικρές -φυσικά- στη θάλασσα.

mpompa-mpampas.jpg

Το σπίτι επισκέπτονται συχνά πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού και οι αδελφές του ζευγαριού, οι οποίες έχουν μεγάλη αδυναμία στις ανιψιές της.

mpompa-ne-kores.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved