Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της σε ρόλο γιατρού - Απολαυστικά στιγμιότυπα

«Dr katerina» σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της σε ρόλο γιατρού - Απολαυστικά στιγμιότυπα

H Μαρία Ηλιάκη αγκαλιά με την κόρη της.

H Mαρία Ηλιάκη μπορεί να μη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της κόρης της – το αντίθετο θα λέγαμε – αλλά αρκετά συχνά ανεβάζει insta stories.

Σε αυτά έχουμε δει την Κατερίνα να παίζει με τις πλαστελίνες,

iliaki-xeirotexnies01.jpg

να κάνει βόλτες με ένα καλάθι στο κεφάλι,

3e2f8f73-iliaki-me-kori1.jpg

αλλά και να ταΐζει τον αγαπημένο της ουρακοτάγκο.

malia-iliaki-kori-taizei-ourakotagko.jpg

Η «Dr Κaterina»

Τις προάλλες η παρουσιάστρια μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με την κόρη της. Αυτή τη φορά υποδύονταν τη γιατρό και εξέταζε τον φίλο της, τον ουρακοτόγκο.

Εξέτασε τα αυτιά του,

marakiiliaki-kori.jpg

τον ακροάστηκε,

marakiiliaki-me-kori2.jpg

και τον φρόντισε.

marakiiliaki-me-kori1.jpg

Ο « γιατρός» είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των νηπίων και δεν είναι τυχαίο ότι παίζεται από συνομήλικα παιδιά σε διάφορες χώρες και με διαφορετική κουλτούρα.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή το «The 2Night Show» μίλησε για όλες τις αλλαγές που έγιναν στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή αλλά και για τους λόγους που αποφάσισαν με τον σύντροφό της να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK/

Όσον αφορά τη εγκυμοσύνη είπε μεταξύ άλλων : «Πέρασα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά εκείνη την περίοδο, νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές λόγω υπερέμεσης. Είναι ορμονικό και κάνεις πολλούς εμετούς. Ο σύζυγός μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν με ξεγέννησε εκείνος, ήταν δίπλα μου στον τοκετό» .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved