Νικολέττα Ράλλη: Η Σοφία έγινε τριών - Το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι

Η Νικολέττα Ράλλη με τη Σοφία αγκαλιά.

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη  στο Instagram.

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη έγινε τριών ετών. Ανήμερα των γενεθλίων της, στις 11 Ιουνίου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram από όταν η Σοφία ήταν μόλις λίγων μηνών. Στα στιγμιότυπα τη μικρούλα κάνει μπάνιο ο μπαμπάς της και οι εκφράσεις που παίρνει είναι απλά απολαυστικές.

Η Νικολέττα Ράλλη έγραψε στο Instagram:

«Γιορτάζοντας τρία χρόνια μητρότητας, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, είναι να μοιραστώ αυτό το βίντεο μαζί σας♥️ Το βλέπετε με ήχο, και το κάνετε και save για όταν επιθυμείτε κάτι χαλαρωτικό χαλαρωτικό!

* Επίσης, στις δικές σας τέτοιες επετείους, πέρα από τις λογικές ανασκοπήσεις, μην ξεχνάτε να λέτε ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό σας, που μεγαλώνετε έναν άνθρωπο!»

Το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι

Τα τρίτα γενέθλια της Σοφίας γιόρτασαν στο σπίτι. Η παρουσιάστρια επιμελήθηκε τη διακόσμηση, προσέλαβε catering για γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές και η ίδια έφτιαξε μία δροσερή σαλάτα με φράουλες. Όσο για την τούρτα, ήταν εμπνευσμένη από τη Minnie Mouse.

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακολούθους της και εάν θέλετε να οργανώσετε κι εσείς ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, μπορείτε κάλλιστα να πάρετε ιδέες.

Ο μπουφές ήταν πλούσιος, με μπόλικες αλμυρές λιχουδιές όπως burgerάκια, τόστ μπόμπα, κεφτεδάκια.

Στο πάρτι υπήρχε animater ντυμένη Έλσα που διασκέδασε τα παιδιά.

Η τούρτα ήταν σχετικά μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακότατη και εμπνευσμένη από τη Minnie Mouse.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved