Βασιλική Μιλλούση: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μητέρα της (εικόνες)

Η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας της και η ομοιότητά τους είναι μεγάλη.

Βασιλική Μιλλούση: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μητέρα της (εικόνες)

H Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες της.

Η Βασιλική Μιλλούση έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια αλλά και τη μητέρα της, Ελένη.

Είναι ο άνθρωπος που τη στήριζε στα δύσκολα χρόνια του πρωταθλητισμού αλλά και τώρα, που έγινε και η ίδια μαμά δύο μικρών κοριτσιών.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής δεν ξεχνά να “τιμήσει” και δημόσια τη μητέρα της αναρτώντας κατά περιόδους κοινές τους φωτογραφίες λέγοντας πόσο την αγαπά.

Μια τέτοια αφορμή ήταν η γιορτή της Ημέρας με την Βασιλική Μιλλούση να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της μαμάς της με τα εγγόνια της.

Η γιαγιά Ελένη είναι μικροκαμωμένη, σε άριστη φόρμα και πολύ μοντέρνα. Η ομοιότητα δε με την κόρη της είναι εντυπωσιακή.

Και για να διαπιστώσετε του λόγου του αληθές δεν έχετε παρά να δείτε μια παλιότερη φωτογραφία όπου μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/BxW1Pa6n08r

«Χρόνια πολλά μαμά❣️
Μέσα από την αγάπη σου έμαθα να αγαπώ με όλη μου την ψυχή!❣️
Χρόνια πολλά σε όλους τις μανούλες!» έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στην ανάρτησή της.

Μιλλούση- Πετρούνιας : Μια δεμένη οικογένεια

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθεί να στηρίζει ο ένας τον άλλον καθημερινά και με κάθε τρόπο.

millousi-genethlia.jpg

Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Πετρούνιας, Λένια και Σοφία Πετρούνια

«Το γεγονός πως και οι δυο κάναμε πρωταθλητισμό ήταν ένας δύσκολος παράγοντας στη σχέση μας. Δυο αθλητές που εξελίσσονταν παράλληλα με αντίθετες προσδοκίες σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Δηλαδή εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης ήταν στην άνθιση του.

leuteris-petrounias-vasiliki-millousi.jpg

Όταν λοιπόν κατάφερα να διαχειριστώ εγώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις, άρχισα να τον στηρίζω απόλυτα. Πάντα τον στήριζα αλλά και πάντα είχα μια αναστολή πως «ναι, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα». Στεναχωριόμουν για μένα και χαιρόμουν για αυτόν. Οπότε ήταν δύσκολο να διαχειριστώ αυτές τις δυο καταστάσεις», είχε πει χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή "Μαμά-δες".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved