Μαντώ Γαστεράτου: Έφαγε τα πιο νόστιμα κεράσια – Τα μάζεψε ο γιος της από τον κήπο του σπιτιού

H Μαντώ Γαστεράτου με τα παιδιά της στον κήπο του σπιτιού.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο με τον Γιώργο να μαζεύει τα κεράσια από την κερασιά που έχει το όνομα της γιαγιάς του.

H Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers μια ακόμα όμορφη στιγμή με τα παιδιά της.

Για την ακρίβεια, με τον γιο της Γιώργο ο οποίος μάζεψε τα κεράσια από τον κήπο ενώ τον παρακολουθούσε από την αγκαλιά της μαμάς του, η αδελφή του.

Το σκηνικό ξύπνησε όμορφες μνήμες στην Μαντώ Γαστεράτου η οποία θυμήθηκε τα καλοκαίρια που ο πατέρας της μάζευε φρούτα από τα δέντρα του κήπου του εξοχικού της.

Η ίδια ονειρευόταν να αποκτήσει ένα σπίτι με κήπο και να μαζεύει κι αυτή καρπούς από τα δέντρα. Και πραγματοποίησε το όνειρό της. Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια αυτά περιλαμβάνουν να ζήσει σε ένα νησί.

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της:

«Τα πιο νόστιμα κεράσια που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου, τα γεύτηκα σήμερα κομμένα από τα χεράκια του Γιωργάρα μου! Πριν από δυο καλοκαίρια, στον κήπο μας φυτέψαμε μια κεράσια, που την ονόμασα Αναστασία (σαν την μητέρα μου).

Τώρα καταλαβαίνω την χαρά που κάνει ο πατέρας μου κάθε φορά που μας μοιράζει τις σακούλες από τις σοδιές που βγάζει ο κήπος μας στο εξοχικό. Θυμάμαι τα καλοκαίρια που ο πατέρας μου με ανέβαζε πάνω στην συκιά στην αυλή μας και γεμίζαμε τους κουβάδες με φρέσκα σύκα! Κάθε λογής καλούδια βγάζαμε! Πορτοκαλιά, λεμόνια, μανταρίνια, φράουλες...

Δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα πληρότητας και ευγνωμοσύνης που νοιώθω όταν βιωνω στιγμές όπως αυτές! Πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα σπίτι με κήπο και να μαζεύω τους καρπούς από τα δέντρα του κήπου μου. Το γεγονός ότι σήμερα βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο στην θέση που βρίσκονταν ο πατέρας μου πριν από τόσα χρόνια, με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση!

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να ζήσω σε νησί, να έχω έναν όμορφο κήπο και να μαζεύω με τα εγγόνια μου κεράσια...
Για να δούμε, θα πετύχει...; 🥰✌️🏡».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved