Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έφτιαξε κουλουράκια με τη γιαγιά (εικόνες)

Τα γέμισε μάλιστα …τρύπες.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έφτιαξε κουλουράκια με τη γιαγιά (εικόνες)

H Μαντώ Γαστεράτου αγκαλιά με τον γιο της.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές από τις αναρτήσεις της αφορούν τη ζωή της με τα δυο της παιδιά.

Τα ποστ που κάνει είναι μεν χιουμοριστικά ωστόσο θίγει ζητήματα που απασχολούν τις περισσότερες μαμάδες – αν όχι όλες – γι’ αυτό και αποσπούν πολλά likes.

Σε άλλα πάλι, αυτοσαρκάζεται και σε άλλα, διαχωρίζει την πραγματικότητα από την εικόνα που παρουσιάζεται στα social media.

«INSTAGRAM

Όταν θες να κάνεις τον ινφλουενσερ (Qλαιω)...

REALITY

... και η μοίρα έχει αλλά σχέδια για σένα! Αν τύχει να συναντήσετε στον δρόμο σας μια κουλη με ενα στημένο τρίποδο που προσπαθεί να ρημαδοβγάλει δύο φωτογραφίες, βγάζοντας απόκοσμους ήχους και γριλισματα από τα νεύρα της, ένα βρέφος να κοιμάται σε ένα καρότσι και ένα νήπιο να κάνει πανικό... εμείς είμαστε μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία!» είχε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Τα κουλουράκια της γιαγιάς και του γιου της

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κάνει πολλά πράγματα με τα παιδιά της ενώ ο Γιώργος έχει αδυναμία στον παππού του που είναι πάντα δίπλα του.

gasteratou-me-ton-mpampa-tis3.jpg

Ο μικρός περνά όμως χρόνο και με τη γιαγιά του με την οποία πριν μερικές μέρες έφτιαξε κουλουράκια.

Τα έπλασε και έφτιαξε και τρυπούλα, όχι μία είναι η αλήθεια αλλά πολύ περισσότερες όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η μαμά του.

Οι αυξημένες απαιτήσεις στο σπίτι και η πληρότητα

Η Μαντώ Γαστεράτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για τη νέα καθημερινότητα με τα δυο της παιδιά αλλά και για τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/Cq-E-HkLZfb

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι ανάμεσα σε πάνες, σε πιπίλες, σε κλάματα, σε γέλια… Δεν κοιμάμαι. Έφυγα από το μαιευτήριο με μία σιγουριά ότι το έχω ζήσει το project άλλα δεν είναι έτσι, κάθε παιδί είναι διαφορετικό! Οι απαιτήσεις στο σπίτι έχουν αυξηθεί. Επίσης, έχω άλλο ένα παιδί στο σπίτι που κάνει «απειλητικές» επιθέσεις αγάπης στο μωρό», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved