Δίδυμες γέννησαν τυχαία την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο με λίγες ώρες διαφορά

Η μέρα τοκετού της Lawrence και της Keefer ήταν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη.

Δίδυμες γέννησαν τυχαία την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο με λίγες ώρες διαφορά

Οι δίδυμες με τα νεογέννητα μωρά τους αγκαλιά.

Facebook / WellSpanHealth

Οι 23χρονες δίδυμες Rebecca Lawrence και Christina Keefer έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και το ίδιο θα ισχύει και για τα παιδιά τους. Οι δύο αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο με μόλις λίγες ώρες διάφορά.

Πρώτη γέννησε η Lawrence, η οποία έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 25 Μαΐου, 12:07 το βράδυ, στο WellSpan Gettysburg Hospital. Σχεδόν 13 ώρες μετά, στο διπλανό ακριβώς δωμάτιο η Keefer γέννησε τον γιο της λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Η τοποθεσία και η ημερομηνία που γεννήθηκαν τα δύο ξαδέρφια δεν είναι τα μόνα κοινά, καθώς γεννήθηκαν και περίπου το ίδιο βάρος.

«Είναι σίγουρα κάτι σπάνιο» λέει η Damarka Jenkins, μαία η οποία ήταν παρούσα στον τοκετό και των δύο αδελφών στο Good Morning America. «Κάνω αυτή τη δουλειά για 20 χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, έτσι μου φάνηκε κάτι πολύ ιδιαίτερο»

Η Lawrence και η Keefer μένουν πολύ κοντά και το ότι έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο ήταν μία σύμπτωση που τελικά ωφέλησε και τις δύο. Περνούσαν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί λκαι μοιραζόντουσαν άγχη και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Όταν η Lawrence μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, η Keefer ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Οι συσπάσεις της ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά και μέσα στο ίδιο 24ωρο γέννησε και η ίδια. Οι δύο αδερφές ζήτησαν να είναι σε διπλανά δωμάτια για να διευκολυνθούν οι δικοί τους όταν θα έρχονταν για επίσκεψη.

Οι δίδυμες τέσσερις μέρες μετά τον ερχομό των παιδιών τους, στις 29 Μαΐου, γιόρτασαν και οι ίδιες τα γενέθλιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved