Γενέθλια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη της κόρης της και το συγκινητικό γράμμα

Σήμερα 31 Μαΐου είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς έχει τα γενέθλιά της! 

Γενέθλια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη της κόρης της και το συγκινητικό γράμμα

Η Σταματίνα έχει τα γενέθλιά της και οι ευχές ξεκίνησαν πρωί-πρωί. Πολύ πρωί για την ακρίβεια.

Τα παιδιά της ήταν τα πρώτα που της ευχήθηκαν και η παρουσιάστρια του «Happy Day» δημοσίευσε φωτογραφία από τη ζωγραφιά (που έχει την υπογραφή της Νάγιας) που της έκαναν δώρο και το γράμμα που της έγραψε η κόρη της στον υπολογιστή.

Αν και η ίδια δεν αναφέρει ποια από τις δύο κόρες της έγραψε το μήνυμα, φανταζόμαστε ότι από πίσω κρύβεται η μεγαλύτερη, Μαίρη.

Κάτω από το γράμμα υπάρχει ένα κολάζ φωτογραφιών και το μήνυμα «Σε αγαπώ τόσο πολύ».

stamatina-tsimtsili-genethlia.jpg

«Χαρούμενα γενέθλια μανούλα μου! Είσαι η πιο καλή και γλυκιά μητέρα σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά στη γυναίκα που με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι σημαίνεις για εμένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πόσο πολύ σε αγαπάω.

Μανούλα μου, είσαι μοναδική και πολύτιμη. Χρόνια πολλά, υπέροχα και λαμπερά.

Χρόνια πολλά μαμά. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλες σου οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν και μόνο το χαμόγελο και η χαρά να πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Κάθε λεπτό που θα περνά να σε βρίσκει πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη».

Η έκπληξη των συνεργατών της και το βίντεο με τις ευχές των παιδιών της

Η εκπομπή «Happy Day» ξεκίνησε φυσικά με πάρτι! Μπαλόνια, τραγούδια, γλυκά και ένας υπέροχος μπουφές στήθηκαν στο παλτό και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε τις ευχές από τους συνεργάτες της. Έπειτα ακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο-έκπληξη που ετοίμασαν για εκείνη. Μάλιστα μέσα από αυτό τις έστειλαν ευχές και τα παιδιά της για τα γενέθλιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved