Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο με τη βαφτιστήρα της μετά από καιρό

Η Μαρία Αλεξανδρα ψήλωσε πολύ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φώτο με τη βαφτιστήρα της μετά από καιρό

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Αλεξάνδρα Οικονόμου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε σε event με την κουμπάρα της Όλγα Λαφαζάνη και την βαφτιστήρα της, Μαρία Αλεξάνδρα και φωτογραφήθηκε μιας και είχε καιρό να αναρτήσει φωτογραφία μαζί της.

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Μαρία Αλεξάνδρα, ψήλωσε πολύ και αν μας ρωτάτε «είχε να πάρει» και από τους δυο γονείς της. Τόσο από την Όλγα Λαφαζάνη όσο και από τον μπασκετμπολίστα μπαμπά της, Νίκο Οικονόμου.

«Πώς περνάνε τα χρόνια. Αυτό το υπέροχο πλάσμα είναι η βαφτιστήρια μου Μαρία Αλεξανδρα. Μπορεί να πηγαίνει έκτη δημοτικού αλλά με έχει ήδη φτάσει στο ύψος!», σχολίασε η Σταματίνα κάτω από την ανάρτηση με τη βαφτιστήρα της.

Η φιλία της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Όλγας Λαφαζάνη

Η συνεργασία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Όλγα Λαφαζάνη το 2010, ήταν αφορμή για να δημιουργηθεί ανάμεσά τους μια δυνατή φιλία και κάπως έτσι οι δύο γυναίκες με τον καιρό δέθηκαν αρκετά και ένωσαν την φιλία τους με μια κουμπαριά.

https://www.instagram.com/p/Chci3lxMQ2o

Η παρουσιάστρια, τα χρόνια που δεν τη βλέπαμε τηλεοπτικά είχε αφιερωθεί στην οικογένειά της από το 2020 συμμετέχει στην εκπομπή «Happy Day», δίπλα στην φίλη και κουμπάρα της, αναλαμβάνοντας όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητέρα και το παιδί.

https://www.instagram.com/p/CEHiDe5Fy0U

«Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα! Από τη μια η χαρά, ο ενθουσιασμός, η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι. Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι, όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά;» είχε γράψει όταν βρέθηκε τον Αύγουστο του 2020 στα γραφεία του Alpha.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved