Αποστόλης Τότσικας: Παίζει κιθάρα και τραγουδά στη μαμά του

Ένα τρυφερό βίντεο με τη μητέρα του δημοσίευσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Αποστόλης Τότσικας: Παίζει κιθάρα και τραγουδά στη μαμά του

Αποστόλης Τότσικας.

Για τον Αποστόλη Τότσικα η οικογένεια είναι ιερή και αυτό φαίνεται όχι μόνο μέσα από τη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του, αλλά και με εκείνη που έχει με τη μητέρα του, Χριστίνα, και τον αδερφό του, Θανάση.

Ο γνωστός ηθοποιός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανά περιόδους όμως αναρτά στιγμιότυπα με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η μητέρα του είναι ένας από αυτούς και με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας δημοσίευσε ένα βίντεο όπου της παίζει κιθάρα και της τραγουδά.

https://www.instagram.com/p/CsN42zttEO-

Ο Αποστόλης Τότσικας ως μπαμπάς είναι τρυφερός και προσπαθεί να περνά με τα δίδυμα όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, είχε πει ότι αγαπημένη τους οικογενειακή δραστηριότητα είναι πρώτα απ’ όλα οι βόλτες και τα ταξίδια.

«Μας αρέσει να γνωρίζουμε πράγματα, να κάνουμε ταξίδια. Εξίσου ωραία είναι όμως κι όταν ζωγραφίζουμε με τα παιδιά ή κάνουμε κατασκευές στο σπίτι. Παίζουμε, τρέχουμε, διάφορα...»

https://www.instagram.com/p/CkTMN1qsYkX

Μιλώντας για τα παιδιά του και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί από την αναγνωρισιμότητα τόσο του ίδιου όσο και της Ρούλας Ρέβη είπε:

«Αν υπάρχουν γονείς που λένε στα παιδιά τους να έχουν συγκεκριμένη συμπεριφορά στο σχολείο λόγω της δικής τους αναγνωρισιμότητας, είναι λάθος. Εμείς δεν ήμαστε ποτέ σε τέτοια φάση. Είμαστε cool, δεν περιστρέφεται η ζωή μας γύρω από αυτό και δεν ασχολούμαστε με αυτό. Τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα και προσγειωμένα πια για να καταλάβουν τι γίνεται. Δεν μας αφορά ως οικογένεια αυτό».

Στο προφίλ του στο Instagram ο ηθοποιός αναρτά στιγμιότυπα με τα παιδιά του στο σπίτι και όχι μόνο. Από τα πιο πρόσφατα είναι το παρακάτω όπου παίζει τάβλι με την κόρη του Ειρήνη.

https://www.instagram.com/p/CsBW-25sLLq
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved