Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία με τη Σεμέλη στη θάλασσα

Νάντια Μπουλέ

Μαμά και κόρη αγναντεύουν τη θάλασσα αγκαλιά.

H Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Ιούλιο του 2021 και η ζωή της άλλαξε μία για πάντα. Σε ανάρτησή της λίγους μήνες πριν είχε γράψει χιουμοριστικά:

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️

#mygirl #mybabygirl».

Μαμά και κόρη κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Παίζουν, κάνουν γυμναστική, πηγαίνουν πολλές βόλτες και εκδρομές.

Μέσα σε μία γεμάτη καθημερινότητα η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί να βρίσκει και χρόνο για τον εαυτό της για να κάνει πράγματα που αγαπά όπως η γυμναστική και ο διαλογισμός.

Η ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τη μικρή Σεμέλη. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Μαμά και κόρη αγναντεύουν τη θάλασσα αγκαλιά και η Νάντια Μπουλέ γράφει κάτω από τη φωτογραφία:

«Παλιότερα δεν μου έλεγε τίποτα αυτή η ημέρα. Από τότε που ήρθες όμως, κατάλαβα ότι δεν χωράει σε καμία ημέρα αυτή η αγάπη. Ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα ❤️»

Η ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται εμπειρίες και στιγμές της καθημερινότητάς της. Παρακάτω στιγμιότυπο που έχει μοιραστεί με την κόρη της στην παιδική χαρά.

Και εδώ ακόμα ένα στο δωμάτιο της Σεμέλης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved