Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Οικογενειακώς στην Αττάλεια

Η Βασιλική Μιλλούση μετά από 4,5 χρόνια επιστρέφει στον πρωταθλητισμό και έχει στο πλευρό της τις κόρες της, τον σύζυγό της.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Οικογενειακώς στην Αττάλεια

Λένια Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Πετρούνιας και Σοφία Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετέτρεψαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που ξεκινά σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (11/4), στην Αττάλεια σε οικογενειακή υπόθεση, καθώς και οι δύο θα λάβουν μέρος.

Από το πλευρό τους δεν λείπουν οι μαμάδες τους, στηρίγματα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό και φυσικά οι κόρες τους, Λένια και Σοφία.

lenia-petrounia.jpg

Λένια Πετρούνια

Μάλιστα τα κορίτσια ταξίδεψαν την Κυριακή μαζί με τη μητέρα τους μέχρι την Αττάλεια για να στηρίξουν τους γονείς τους που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια αγωνίζονται μαζί.

Αν και μητέρα, η Βασιλική Μιλλούση δεν είχε εγκαταλείψει την προπόνηση όλα αυτά τα χρόνια και μιας και οι κόρες της είναι περισσότερο ανεξάρτητες τώρα, με τη βοήθεια της μαμάς της και τη στήριξη της πεθεράς της κατάφερε να προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Κάπως έτσι όλοι μαζί φύγαμε για Αττάλεια, δεν ήταν πολύ εύκολο αλλά είναι συναρπαστικό, τα κορίτσια μου και οι μαμάδες μας στην αποστολή», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση κάτω από την ανάρτηση που έκανε δείχνοντάς τη να βρίσκεται στο αεροδρόμιο έχοντας κοντά της τις ενισχύσεις. Όπου ενισχύσεις βάλτε τη μανούλα και την πεθερούλα.

https://www.instagram.com/p/Cq0153GA-Fc

Οι αναρτήσεις με τις μικρές και τον σύζυγό της

Οι αναρτήσεις από την Κυριακή που η αθλήτρια της ενόργανης βρίσκεται στην Τουρκία, δίνουν και παίρνουν. Οι περισσότερες είναι υποστηρικτικές και γεμάτες θετική ενέργεια. Οι διαδικτυακοί της φίλοι τη στηρίζουν και περιμένουν πώς και πώς να σηκώσει την Ελληνική σημαία ψηλά.

Για εκείνη μπορεί ένα χρυσό μετάλλιο να είναι στόχος, όμως ακόμη και το που βρίσκεται όμως εκεί, έτοιμη να αγωνιστεί έχοντας δίπλα της τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, αρκεί.

Οι μικρές, Σοφία και Λένια απολαμβάνουν τις στιγμές κοντά στους γονείς τους και αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες αναρτήσεις της Βασιλικής.

Τελευταία ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση πριν τους σημερινούς αγώνες; Τούτη εδώ, που δείχνει την... κατάστασή τους λίγο πριν πέσουν για ύπνο και προετοιμαστούν για τους αγώνες τους.

millousi-attalia-me-paidia-3.JPG

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζονται για τους αγώνες στην Αττάλεια

Σε αυτούς τους αγώνες ο Λευτέρης Πετρούνια θα διεκδικήσει τον έβδομο ευρωπαϊκό του τίτλο. Όσο για την Βασιλική Μιλλούση; Η αθλήτρια έχει συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες, έχει κερδίσει την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μονπελιέ το 2015 στη δοκό ισορροπίας, έχει τρία χρυσά μετάλλια, τρία αργυρά και πέντε χάλκινα σε παγκόσμια κύπελλα ενώ το 1999 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved