Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Σπάνια φωτογραφία με τον 1,5 ετών γιο του

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» στο προφίλ του στο Instagram.

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Σπάνια φωτογραφία με τον 1,5 ετών γιο του

Τον Κωνσταντίνο Γαβαλά τον έχουμε γνωρίσει μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Μετά την «Τούρτα της μαμάς», φέτος τον βλέπουμε στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», ενώ τη χειμερινή σεζόν έπαιζε και στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο».

https://www.instagram.com/p/CgwuEijI-5A

Στην προσωπική του ζωή ο ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Ελευθερία Κοντογιώργη και τον Δεκέμβρη του 2021 έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Οι αναρτήσεις με τον γιο του στο Instagram είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Από τις πιο πρόσφατες η παρακάτω, την οποία έκανε με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του μικρού Ερμή:

«Ερμάκο μου ζωή μου χαρά μου λουλούδι μου ολάνθιστο πολύχρονος ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ για τον ομορφότερο ρόλο της ζωής μου. Ο πρώτος χρόνος της καινούριας μας ζωής. Μαζί σου ξαναγεννήθηκα κ κατέκτησα την αθανασία. Ελευθερία μου το παιδί μας!!!!! Πάντα θα φωτίζει το γέλιο του τα σκοτάδια μας. Πάντα η χούφτα του θα χωράει στις δικές μας!!!!»

https://www.instagram.com/p/CmgtDQzIE2a

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς λίγες μέρες πριν. Μπαμπάς και γιος περπατούν στον δρόμο και η φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει. «#fatherandson #myboy #myworld #ermis #myson» αρκέστηκε να γράψει ως σχόλιο ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cr89oQ4LSVi

Το αγοράκι έχει μεγαλώσει αρκετά, περπατάει μόνο του, μάλιστα έχει πάει να δει τον μπαμπά του και στο θέατρο.

Περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Ερμή έχει δημοσιεύει στο Instagram η σύζυγος του ηθοποιού, Ελευθερία Κοντογιώργη, και είναι μία προς μία απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/CmhbEpNIRUf
https://www.instagram.com/p/CfHFDTiIU-n
https://www.instagram.com/p/CYJZl-OIAhl
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved