Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Ο ενός έτους γιος του τον είδε στο θέατρο

To στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω Instagram η σύζυγος του ηθοποιού, Ελευθερία Κοντογιώργη.

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Ο ενός έτους γιος του τον είδε στο θέατρο

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Ελευθερία Κοντογιώργη έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Δεκέμβρη του 2021. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιεύσει τότε στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του, την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, σχολιάζοντας:

«Η ζωή μου μόλις ξεκίνησε».

gavalas konstantinos

Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media, ωστόσο τις περισσότερες φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας δημοσιεύει η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Ελευθερία Κοντογιώργη.

https://www.instagram.com/p/CcQcrh_I1JH

Μία ακόμα ανάρτηση με το ενός έτους αγοράκι έκανε και πρόσφατα.

Μαμά και γιος πήγαν να απολαύσουν τον Κωνσταντίνο Γαβαλά στην παράσταση που παίζει, το «Φιλουμένα Μαρτουράνο» με συμπρωταγωνιστές του την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μελέτη Ηλία.

gavalas-gios.jpg
https://www.instagram.com/p/ClA6di5I1Us

Κωνσταντίνος Γαβαλάς - Ελευθερία Κοντογιώργη: Ένα χρόνο γονείς

Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια μαζί και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Ακόμα και η είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού έγινε γνωστή μόλις τρεις μήνες πριν γεννήσει.

https://www.instagram.com/p/CZJaehzIw-Z

Τον περασμένο Δεκέμβρη το αγοράκι έγινε ενός έτους και ο Κωσταντίνος Γαβαλάς τον οποίο φέτος βλέπουμε και στην τηλεοπτική σειρά «Μαίρη-Μαίρη», έγραψε σε ανάρτησή του:

«Ερμάκο μου ζωή μου χαρά μου λουλούδι μου ολάνθιστο πολύχρονος ζωή μου. Σ’ ευχαριστω για τον ομορφότερο ρόλο της ζωής μου. Ο πρώτος χρόνος της καινούριας μας ζωής. Μαζί σου ξαναγεννήθηκα κ κατέκτησα την αθανασία. Ελευθερία μου το παιδί μας!!!!! Πάντα θα φωτίζει το γέλιο του τα σκοτάδια μας. Πάντα η χούφτα του θα χωράει στις δικές μας!!!!»

https://www.instagram.com/p/CmgtDQzIE2a
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved