Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογράφισε τον γιο της με απίθανο outfit

Μία σπάνια φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε στο Instagram η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φωτογράφισε τον γιο της με απίθανο outfit

Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Oι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον σύζυγο και τα παιδιά της είναι ελάχιστες και τις περισσότερες τις έχει αναρτήσει με σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές.

https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve

Πιο συχνά είναι τα Ιnstagram Stories που κάνει μέσα από τα οποία βλέπουμε πόσο αλλάζουν τα δύο της παιδιά όσο μεγαλώνουν. Παρακάτω ένα από τα πιο πρόσφατα που έχει δημοσιεύσει η δημοσιογράφος στο προφίλ της μόλις έναν μήνα πριν.

petroutseli-paidia.jpg

Η Μαίρη και ο Κωνσταντής έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουν κατάξανθα μαλλιά και όπως φαίνεται και στο παραπάνω στιγμιότυπο παρότι κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι καλυμμένα, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Μία νέα φωτογραφία με τον μικρό Κωνσταντή μοιράστηκε με τους ακολούθους της και το Σαββατοκύριακο η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η δημοσιογράφος πήγε βόλτα στην παραλία με την οικογένεια της και φίλους και μεταξύ άλλων δημοσίευσε και το παρακάω στιγμιότυπο.

Για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις έκλεψε το στιλ του μικρού αγοριού. Ο Κωνσταντής φοράει σορτσάκι ( ή μήπως είναι μαγιό; ), ένα γαλάζιο φούτερ και ασορτί καπέλο ανάποδα.

florinta-petroutseli-gios-paralia.jpg

Ο γιος της Φλορίντα Πετρουτσέλι στην παραλία. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε η δημοσιογράφος στο προφίλ της στο Instagram.

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που και φέτος τη βλέπουμε στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε κάνει ένα διάλειμμα αποχωρώντας προσωρινά. Τότε είχε πει:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί. Πέρναγα τόσο ωραία. Πού να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδρεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό»

Πέντε μήνες μετά την οικειοθελή της αποχώρηση, η δημοσιογράφος επέστρεψε, κάτι που χαροποίησε τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved