Μιλλούση - Πετρούνιας: Η Λένια κάνει βρεφική κολύμβηση και το χαίρεται πολύ

Η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε τη μικρή της κόρη δίπλα στην πισίνα με το πιο cute μαγιό.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Η Λένια κάνει βρεφική κολύμβηση και το χαίρεται πολύ

Η οικογένεια Πετρούνια στο γυμναστήριο.

Ο Λευτέρης Πετρoύνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράζονται τακτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και αυτά με τις δύο κόρες τους είναι τα πιο απολαυστικά.

Στις μικρές Σοφιά και Λένια αρέσει να ζωγραφίζουν, να μαγειρεύουν, να παίζουν. Μία ακόμα δραστηριότητα που δεν λείπει από το καθημερινό τους πρόγραμμα; Η γυμναστική.

Τα δύο κορίτσια από μικρές πάνε στο γυμναστήριο που κάνουν προπόνηση οι δύο γονείς. Η Σοφία, μάλιστα, ξεκίνησε φέτος τα μαθήματα ενόργανης, ενώ η Λένια συχνά κάνει γυμναστική με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CocOyAEI0yN

Οι κόρες των δύο αθλητών κάνουν από μικρές και baby swimming. Στο παρελθόν, η Βασιλική Μιλλούση είχε δημοσιεύσει την παρακάτω οικογενειακή φωτογραφία μέσα στην πισίνα.

https://www.instagram.com/p/Cbzw9ckNLNI

Η Λένια που είναι και η μικρότερη συνεχίζει τη βρεφική κολύμβηση μέχρι και σήμερα και όπως φαίνεται σε ένα από τα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μέσω Instagram η Βασιλική Μιλλούση το χαίρεται πολύ.

«Κάποια είναι χαρούμενη που έχει μάθημα» σχολιάζει η Βασιλική Μιλλούση και μας φαίνεται απόλυτα λογικά μίας και το baby swimming είναι μία δραστηριότητα διασκεδαστική και χαλαρωτική για τα παιδιά.

lenia-petrounia-vrefiki-kolumvisi.jpg

Βρεφική κολύμβηση: Τα οφέλη για τα παιδιά

Αρχικά να πούμε ότι το baby swimming γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για μωρά παρουσία των γονιών και προπονητή. Η εκμάθηση γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού και είναι μία δραστηριότητα διασκεδαστική που χαλαρώνει τα παιδιά. Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν τα μαθήματα ήδη από την ηλικία των έξι μηνών μέχρι να φτάσουν και τα τρία.

Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης για μωρά και νήπια είναι πολλά. Μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και τις κινήσεις τους, να χαλαρώνουν και κοιμούνται πιο ήρεμα. Σύμφωνα με έρευνες, επίσης, τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει την κολύμβηση από μωρά, όταν μεγαλώσουν έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και γίνονται πιο κοινωνικά και ανεξάρτητα. Επιπλέον, συνηθίζουν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved