Οικογένεια Τανιμανίδη: Στο Συνεβρό με τις δίδυμες - Φώτο από την τριήμερη εξόρμηση

Σε ένα μαγικό μέρος πέρασαν το τριήμερό τους οι δίδυμες με τους φίλους τους και τους γονείς τους.

Οικογένεια Τανιμανίδη: Στο Συνεβρό με τις δίδυμες - Φώτο από την τριήμερη εξόρμηση

Το τριήμερό τους τα είχε όλα: βόλτα στο δάσος, επαφή με τα ζώα, παιχνίδι δίπλα στο ποτάμι και χαλαρές στιγμές δίπλα στη φωτιά.

Ένα Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, παρέα με τις δίδυμες και μερικούς φίλους τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το όμορφο Συνεβρό και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης. Βλέπετε το κατάλυμα που επέλεξαν ενδείκνυται για χαλάρωση και δημιουργία όμορφων στιγμών.

https://www.instagram.com/p/CqyBDbFq7xH

Οι μικρές είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα χώματα, να κάνουν έναν περίπατο μέχρι το ποτάμι, να δουν διάφορες ράτσες περιστεριών, διαφορετικές ράτσες από κότες στο περίφημο «Κοτοχωριό», κουνέλια, παγώνια, πάπιες, κύκνους και να ποζάρουν και να φωτογραφηθούν μέσα στη χειροποίητη (και ανθρωπίνων διαστάσεων» φωλιά πουλιών στο «γεροπλάτανο».

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα δείχνουν όλες ένα πράγμα: ότι πέρασαν υπέροχα και δημιούργησαν όμορφες αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cq0q0sNqb-v

Η οικογένεια Τανιμανίδη επέστρεψε πριν μερικές ώρες στο σπίτι όπου τα κορίτσια μπήκαν ξανά σε πρόγραμμα και άρχισαν να κάνουν αυτό που λατρεύουν περισσότερο από όλα, να ζωγραφίζουν τη μαμά και τον μπαμπά.

xristina-mpompa-sinevro-(7).jpg

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της την ζωγράφισαν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved