Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι μοιάζουν τα πρωινά ξυπνήματα με τις δίδυμες σπίτι

Κάπως έτσι κάνουν πρωινό τα Τανιμανιδάκια!

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι μοιάζουν τα πρωινά ξυπνήματα με τις δίδυμες σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν χορταίνουν την καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα φυσικά να μοιράζονται στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Κάποιοι πιστεύουν ότι «υπερεκθέτουν» τα παιδιά τους στο διαδίκτυο όμως οι ίδιοι έχουν άλλη άποψη και φυσικά δεν αφορά κανέναν το αν αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους και με ποια συχνότητα.

Το πρωινό ξύπνημα και τα στιγμιότυπα με τις δίδυμες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο περήφανος μπαμπάς Σάκης ανέβασε στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από την πρωινή ρουτίνα που έχει η οικογένειά του. Αν θυμάστε πριν καιρό έδειξε τις δίδυμες να του ετοιμάζουν το πρωινό του ρόφημα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και αυτή τη φορά με τη μόνη διαφορά ότι ο Σάκης Τανιμανίδης καθόταν για πρωινό στο τραπέζι και οι μικρές στο πάτωμα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Φιλίππα και η Αριάνα βρίσκονται στο πάτωμα της κουζίνας και ο μπαμπάς τους τις απαθανατίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο απίθανος διάλογος της Αριάνας με τη μαμά της

Μετά το πρωινό τους όμως οι μικρές κάνουν πολλά πράγματα μαζί και το παιχνίδι δεν λείπει από το πρόγραμμά τους. Μάλιστα ξέρουν και πώς να κάνουν με ασφάλεια τραμπολίνο. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στιγμιότυπα που δείχνουν τη μικρή Φιλίππα να κάνει τραμπολίνο και όσο έπαιζε ακουγόταν η Αριάνα να λέει «Μία - μία». Αυτό το «μία-μία» ζήτησαν οι διαδικτυακές φίλες της Χριστίνας Μπόμπα να μάθουν τι σημαίνει.

xristina-mpompa-kores.jpg

«Η Αρίανα φωνάζει "μία-μία" όσο κάνει η Φιλίππα τραμπολίνο, γιατί έχουμε τον κανόνα πως δεν ανεβαίνουμε μαζί στο τραμπολίνο να μην χτυπήσουν τα κεφάλια μας! Αρα... μία-μία ανεβαίνουμε!», απάντησε μέσα από ένα βίντεο insta story η μαμά Χριστίνα.

xristina-mpompa-filippa.jpg

Η Φιλίππα κάνει τραμπολίνο στο σαλόνι ακούγοντας μουσική.

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Πριν λίγο καιρό η μαμά Χριστίνα είχε μιλήσει στο περιοδικό HELLO! για τις κόρες της και το πώς τις μεγαλώνει και απολαμβάνει τη μητρότητα.

«Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved