Andriana Sklenarikova: Δείχνει την κόρη της μετά από καιρό

Το πανέμορφο μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε ως σύζυγο του Κριστιάν Καρεμπέ από το 2019 που έγινε μητέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Andriana Sklenarikova: Δείχνει την κόρη της μετά από καιρό

H Adriana Sklenarikova μαζί με την κόρη της, Nina

instagram/adrianakarembeusklenarikova

Η Adriana Sklenarikova, που έγινε μαμά στα 46, απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο και η μικρή Nina είναι όλη της η ζωή.

Ήταν 17 Αυγούστου του 2019 όταν το πασίγνωστο μοντέλο έφερε στον κόσμο, με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 285 γραμμαρίων αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα που έδωσαν μαζί με τον σύζυγό της, Aram Ohanian.

https://www.instagram.com/p/ByIRh3pCpnd

Η Andriana Sklenarikova και ο Αρμένιος επιχειρηματίας Aram Ohanian, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στο Μαρακές του Μαρόκο και μεταξύ των καλεσμένων τους ήταν αρκετοί τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί αστέρες.

Πριν λίγες εβδομάδες το μοντέλο δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την 4,5 ετών κόρη της. Η μαμά φιλά στο στόμα την κόρη της και σχολιάζει: «Πανέμορφη αγάπη μου».

andriana-sklenarikova-me-tin-kori-ths.jpg

H Adriana Sklenarikova μαζί με την κόρη της, Nina

instagram/adrianakarembeusklenarikova

Οι σπάνιες φωτογραφίες με τη μικρή Nina

Η Andriana Ohanian Sklenarikova αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της. Τελευταία φορά που είχε κάνει δείχνοντάς την ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε είχε απαθανατίσει τη μικρούλα να παίζει στην άμμο όσο εκείνη απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/Ci5f24prtPE

Δείτε μερικές ακόμη σπάνιες φωτογραφίες της Nina Ohanian στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved