Μπλέτσας – Αστέρη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία με τις κόρες τους στις Φιλιππίνες

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είναι ο Ευτύχης Μπλετσας και η Ηλέκτρα Αστέρη.

Μπλέτσας – Αστέρη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία με τις κόρες τους στις Φιλιππίνες

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα πολυταξιδεμένο ζευγάρι και όπως φαίνεται, την αγάπη τους αυτή για τα ταξίδια θέλουν να κληροδοτήσουν και στις δύο κόρες τους, Ίριδα και Νεφέλη.

Τα δύο κορίτσια έχουν ήδη ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο μίας και οι δύο γονείς τις παίρνουν μαζί τους σε πολλά από τα ταξίδια τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες με φόντο μαγευτικά τοπία σε εξωτικούς προορισμούς είναι πια πολλές στα προφίλ των δύο travelers και από τις πιο απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/CcF8U_kvjEN

Η οικογένεια βρίσκεται ξανά εκτός Ελλάδας και μάλιστα εκτός Ευρώπης. Πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveler δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Ηλέκτρα Αστέρη και τη μικρή Νεφέλη στο μάρσιπο από τη Σιγκαπούρη.

Όπως είπε και στην ανάρτησή του, η Σιγκαπούρη δεν ήταν ο τελικός τους προορισμός αλλά μία ενδιάμεση στάση.

«Stopover Σινγκαπούρη πετώντας για που;;; Ποιος θα το βρει;

Σιγκαπούρη είχαμε κάνει 2 επεισόδια #happytraveller παλαιότερα. Τώρα απλά κάναμε μια μικρή βόλτα στο κέντρο αυτής της "διαστημικής" πόλης για να την δουν και οι μικρές μας.» έγραψε στην ανάρτησή του.

mpletsas-asteri-sigapouri.jpg

O Eυτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη με τη Νεφέλη στη Σιγκαπούρη.

Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία ήταν μερικές από τις χώρες που μάντεψαν οι ακόλουθοι του Ευτύχη Μπλέτσα στα σχόλια της ανάρτησης. Ο τελικός προορισμός δεν ήταν κανένας από τους παραπάνω, ωστόσο, κάποιοι που απάντησαν στον παρουσιαστή τον βρήκαν. Δεν είναι άλλος από τις Φιλιππίνες.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία άκρως φωτογραφία με την μαγευτική θάλασσα και την βλάστηση να εντυπωσιάζουν.

https://www.instagram.com/p/CqnrjY3vyYF

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το ζευγάρι έχει το δικό του πιστό κοινό στα Social Media και κάθε τόσο μας ταξιδεύουν με τις αναρτήσεις τους.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι μαζί από το 2012. Σε συνεντεύξεις τους έχουν πει ότι γνωρίστηκαν διαδικτυακά και ότι ποτέ δεν είχαν χρονοδιάγραμμα για τη σχέση τους.

«Δεν θέσαμε ποτέ χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνουμε οικογένεια. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάσαμε, αλλά το μωρό μας είχε άλλη άποψη. Και πολύ καλά έκανε, γιατί τώρα καταλάβαμε πόσο πολύ το θέλαμε κι εμείς» είχε πει η Ηλέκτρα Αστέρη σε συνέντευξή της λίγο μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης στο περιοδικό Hello.

https://www.instagram.com/p/ConIVhercQd

Η μεγάλη τους κόρη, Ίριδα, γεννήθηκε το 2019 και λίγους μήνες νωρίτερα ο Ευτύχης Μπλέτσας είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του στην Ελβετία.

Η Νεφέλη γεννήθηκε δύο χρόνια μετά, το 2021 και τότε ο παρουσιαστής είχε γράψει:

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγάπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα.»

https://www.instagram.com/p/CnFGpkQNKmT
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved