Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία ισορροπεί με άνεση στο πατίνι

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισε η Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση: Η Σοφία ισορροπεί με άνεση στο πατίνι

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Συχνά συχνά μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα μέσω Instagram και οι δύο κόρες τους, Λένια και Σοφία, είναι αυτές που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι δύο αδερφές έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και κοινά ενδιαφέροντα. Τους αρέσει να ζωγραφίζουν, να μαγειρεύουν και φυσικά να γυμνάζονται.

https://www.instagram.com/p/Ckniw50L3As

ισορροπεί

Παρακάτω μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση. Η Λένια και η Σοφία κάθονται μπροστά από τον φούρνο και περιμένουν το κέικ να ψηθεί.

millousi.JPG

Λίγες μέρες πριν η αθλήτρια δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα αυτή τη φορά με τη Σοφία η οποία κάνει πατίνι με άνεση.

Η μικρούλα πατά στο πατίνι με το ένα πόδι, ισορροπεί και κινείται με άνεση στην αυλή του σπιτιού. Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε βέβαια και το εντυπωσιακό outfit της: αμάνικο μπουφάν σαμπανιζέ, πολύχρωμο κολάν και γαλοτσάκια.

sofia-fotografies-patini.jpg

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι η Σοφία ξεκίνησε φέτος κανονικά μαθήματα ενόργανης και όπως φαίνεται βαδίζει στα βήματα των γονιών της.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Σοφία και Λένια: Τα απολαυστικά στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τις κόρες τους οι οποίες είναι σκέτη γλύκα.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο απολαυστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved