Λευτέρης Πετρούνιας: Η Λένια έσπασε το δόντι της - Η ανάρτηση στο Instagram

Μία μικρή περιπέτεια με αίσιο τέλος.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η Λένια έσπασε το δόντι της - Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πειθαρχημένος και καταξιωμένος αθλητής. Είναι όμως και ένας τρυφερός σύντροφος και πολύ δοτικός μπαμπάς που πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Συχνά αναρτά φωτογραφίες με τις κόρες του και οι μικρές Σοφία και Λένια κλέβουν τις εντυπώσεις. O χρυσός Ολυμπιονίκης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από όσα κάνουν μέσα στη μέρα και εκτός από την προπόνηση στο γυμναστήριο, απολαμβάνουν να παίζουν και να πηγαίνουν βόλτες.

lefteris-petrounias.jpg

Τα κορίτσια, δε, απολαμβάνουν ιδιαίτερα και τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι μαγειρική και η ζωγραφική.

millousi-koulourakia-me-kores-(4).jfif

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσφατα. Η Λένια έσπασε το δόντι της και ο αθλητής έβγαλε μία selfie μαζί της. Η μικρούλα φαίνεται ψύχραιμη, φάνηκε πολύ δυνατή, όπως είπε και ο Λευτέρης Πετρούνιας, και την ίδια μέρα το έφτιαξαν. Να πούμε βέβαια ότι το δόντι αυτό της Λένιας δεν είναι το μόνιμο, αλλά νεογιλό.

petrounias-1.JPG

Μερικές ώρες αργότερα μπαμπάς και κόρη έβγαλαν ακόμα μία φωτογραφία στον κήπο του σπιτιού. Η Λένια είναι έτοιμη να κάνει τσουλήθρα και ο γνωστός αθλητής κάθεται στο κάτω μέρος και φωτογραφίζεται μαζί της.

«Καλημέρα friends» έγραψε στην ανάρτησή του.

petrounias-2.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved