Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα διαφορετικά πάρτι των κοριτσιών της - Εκπληκτικές φώτο

Πάρτι με θέμα τη ζούγκλα και τα...φίδια για τη μεγάλη της κόρη και σπα πάρτι για τη μικρή.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα διαφορετικά πάρτι των κοριτσιών της - Εκπληκτικές φώτο

Το δράμα της μάνας έζησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μιας και οι κόρες της μεγαλώνοντας ζητούν διαφορετικά γενέθλια. Και μην μας πείτε ότι και εσείς που έχετε παιδιά που έχουν γεννηθεί αρκετά κοντά δεν κάνατε τα πρώτα χρόνια τα γενέθλιά τους μαζί, γιατί θα ψεύδεστε.

Τα διαφορετικά γενέθλια

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο είχε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου καθώς δεν σταμάτησε να γιορτάζει τα γενέθλια των κοριτσιών της και να πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι.

eliana xrisikopoulou genethlia koritsion tis 5

Οι πρώτες φωτογραφίες ήρθαν το Σάββατο και με αφορμή τα 7α γενέθλια της Ισαβέλλας. Της μεγάλης της κόρης. Το πάρτι διοργάνωσε σε γνωστό πολυχώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης και τόσο η μικρή όσο και οι φίλοι της, ενθουσιάστηκαν. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα; Η τούρτα φίδι που διάλεξε η μικρή.

Κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σχολίασε: "Περήφανη μαμά ενός φανταστικού επτάχρονου κοριτσιού, που σήμερα γιόρτασε τα γενέθλιά της και ήταν μια θαυμάσια ανεξάρτητη οικοδέσποινα, ευγενική & φροντιστική προς όλους τους φίλους της.
(Στην πραγματικότητα θέλω να γράψω «πότε μεγάλωσες έτσι, γιατί δεν με ζητούσες καθόλου σήμερα, γιατί δεν κρυβόσουν στην αγκαλιά μου κάθε λίγο και λιγάκι, που πήγε το μωρό μου, πώς σταματάει ο χρόνος κλπ… αλλά συγκρατούμαι ?)
Υ.Γ.: ανέκαθεν μαγική εμπειρία για τα παιδιά (στον χώρο που διάλεξε) η party εκδοχή του είναι άλλο level ψυχαγωγίας ?
Υ.Γ.2: εκεί στο (ζαχαροπλαστείο που διάλεξε την τούρτα) δεν ξέρω ποια χρονιά θα μου πουν «κυρία μου, είστε στα συγκαλάκια σας; Τι τούρτες είναι αυτές που μας ζητάτε;». Προς το παρόν, χαίρονται κιόλας που τους βάζουμε δύσκολα ?
Υ.Γ.3: η αναπάντεχη έκπληξη της χρονιάς: όταν το παιδί σου πάει πια πρώτη δημοτικού, τα συνομήλικά του ΓΡΑΦΟΥΝ. Λάβαμε τα πιο υπέροχα δώρα από τους φίλους μας. Και δεν εννοώ τα δώρα, εννοώ τις κάρτες ?
Και του χρόνου!".

Το πάρτι σπα της Βικτώριας

eliana xrisikopoulou genethlia koritsion tis 13

Την επόμενη μέρα σειρά είχε το πάρτι της μικρής Βικτώριας, που σε αντίθεση με την αδερφή της διάλεξε να κάνει το πάρτι στο σπίτι! Τι και αν ήλπιζε η Ελιάνα να γλιτώσει το "χαμό" του σπιτιού. Δεν τα κατάφερε... και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά το σπίτι γέμισε με γκλίτερ, υλικά για σπα και αξιολάτρευτες μικρές δεσποινιδούλες που απόλαυσαν το πρώτο τους σπα.

Το σπίτι της παρουσιάστριας μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο χαλάρωσης για τις μικρές της καλεσμένες και η οικοδέσποινα έκανε τα πάντα για να περάσουν τα κορίτσια, αξέχαστα.

"Έχω μια κόρη (δύο έχω, αλλά τώρα θα μιλήσω για τη Βικτώρια) που κάθε μέρα με πυροβολεί με απίθανες ιδέες, αχαλίνωτη φαντασία, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτήσεις που δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι ένας σίφουνας, δεν την προλαβαίνω. Οπότε, όταν σχεδιάζαμε το πάρτι των γενεθλίων της και ζήτησε απερίφραστα να το κάνει στο σπίτι και όχι σε κανέναν ουάου παιδότοπο, απόρησα με την ασυνήθιστη ολιγαρκεία της. Μέχρι που σιγά σιγά άρχισε να εξηγεί πώς το έχει φανταστεί: ένα πάρτι με στολισμό Encanto (την Isabella, συγκεκριμένα, γιατί «έφτιαξε ένα κάκτο και κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είναι τέλεια!»), φίλτρα μαγείας (ούτως ή άλλως τα μαγειρεύει κάθε μέρα και αυτοαποκαλείται «μαγισσούλα») και spa (για να «χαλαρώσω λιγάκι με τις φίλες μου»). Δεν ξέρω πώς είναι τα άλλα πεντάχρονα, εγώ τέτοιο δεν έχω ξαναματασυναντήσει.
Και του χρόνου, αρχηγέ κοκοβιέ ?", έγραψε κάτω από την ανάρτησή της και τόσο οι ευχές όσο και τα likes έπεσαν βροχή.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved