Η μανούλα έχει πάντα δίκιο - Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Στέλιου Κρητικού

Για ακόμη μια φορά μας έκανε να ξεκαρδιστούμε και να γελάσουμε με το βίντεό του.

Η μανούλα έχει πάντα δίκιο - Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Στέλιου Κρητικού

Ο Στέλιος Κρητικός και τα παιδιά του τους τελευταίους μήνες δημιουργούν απίθανα χιουμοριστικά βίντεο στο TikTok και κάνουν όλους εμάς πολλές φορές να ταυτιζόμαστε. Ειδικά με εκείνα που δείχνουν την πλευρά της γονεϊκότητας.

Με το τελευταίο βίντεο που δημιούργησε με τον Μιχαήλ και τον Άρη, σίγουρα θα ταυτιστούν σύζυγοι και παιδιά ενώ οι μαμάδες θα ξεκαρδιστούν από τα γέλια.

«Pov: Όταν τσακώνεσαι με την μάνα σου» φαίνεται να γράφει ένα σχόλιο τη στιγμή που ο Μιχαήλ Κρητικός βγαίνει από το σπίτι του απορημένος και να κάθεται στον καναπέ που υπάρχει στην αυλή.

Εκεί κάθεται ήδη ο Στέλιος Κρητικός, κουκουλωμένος με την κουβέρτα ρωτώντας τον, «Πρώτη φορά εδώ;», δείχνοντας ποια είναι η κατάληξη όταν ένας σύζυγός ή τα παιδιά τσακώνονται με τη μανούλα.

Λίγο αργότερα φτάνει στον καναπέ και ο Άρης Κρητικός ο οποίος τους κοιτάζει και αναφωνεί «Εγώ είχα δίκιο όμως» με τους άλλους δύο να απαντούν «Κι εμείς».

https://www.instagram.com/p/CpAec6yIZQa

Όπως φαίνεται όμως, σε έναν καυγά το δίκιο το έχει μόνο η μανούλα και εμείς ως μαμάδες θα συμφωνήσουμε και θα αναφωνήσουμε «Oh Yes»!

Στα TikTok βίντεο και η Κόμησσα

https://www.instagram.com/p/Cpph2p4o5Ln

Η μικρή Κόμησσα φαίνεται ότι έχει αρχίσει να συμμετέχει ενεργά στα fun βίντεο που δημιουργούν τα αδέρφια της και ο μπαμπάς της και όπως φαίνεται της αρέσει πολύ.

Μετά το απίθανο βίντεο όπου η μεγάλη κόρη του Στέλιου Κρητικού σε ρόλο Wednesday χορεύει τον viral χορό της Jenna Ortega μαζί με τα αδέρφια της Άρη και Μιχαήλ, ήρθε ακόμη ένα και αυτή τη φορά με παρτενέρ τον μπαμπά της.

«Staying alive ήθελε η Κόμησσα και πώς θα γινόταν αλλιώς», έγραψε κάτω από το αστείο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CoSCyfJD2-a
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved