Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκανε τη viral χορογραφία της Wednesday με την κόρη της

Η τραγουδίστρια τρέλανε τους followers της.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκανε τη viral χορογραφία της Wednesday με την κόρη της

Και ενώ όλοι ασχολήθηκαν με τις κοτσίδες της Νατάσας Θεοδωρίδου, εμείς δεν γίνεται να σχολιάσουμε ότι η τραγουδίστρια έμαθε τον viral χορό της Jenna Ortega και γίνει πάλι παιδί παρέα με την κόρη της, Ανδριάννα.

Εδώ και λίγο καιρό ο χορός αυτός και το τραγούδι της Lady Gaga κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα όσοι ακούνε το συγκεκριμένο hitακι ασυναίσθητα κουνιούνται στον ρυθμό της Wednesday. Ποια είναι η Wednesday; Αν είσαι νέα μαμά και έχεις Netflix σίγουρα παρακολουθείς αυτή τη νέα σειρά, αν πάλι είσαι μαμά έφηβου παιδιού και δεν έχεις το συνδρομητικό κανάλι σίγουρα έχεις δει το παιδί σου να προσπαθεί να χορέψει και να ανεβάσει το βιντεάκι του στο Instagram και το TikTok και αν δεν έχεις τίποτε από τα δύο, σίγουρα στο χρονολόγιό σου, έχει εμφανιστεί έστω και μια φορά, ακόμη και ως χορηγούμενο αυτό εδώ το βιντεάκι.

https://www.instagram.com/p/CmQguZSN18A

Ανδριάνα και Νατάσσα σε ρόλο Wednesday

Βιντεάκι με αυτόν τον απίθανο χορό δημοσίευσε και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Έπλεξε τα μαλλιά της σε κοτσίδες, το ίδιο έκανε και η κόρη της, Ανδριάννα και μαζί χόρεψαν στο ρυθμό του «Bloody Mary», όπως άλλωστε κάνουν τόσα και παιδιά και τόσοι γονείς τις τελευταίες μέρες και από τη στιγμή που η σειρά έγινε ανάρπαστη.

https://www.instagram.com/p/CmwfNIfp31m

Τι συμβαίνει όταν οι γονείς γίνονται ξανά παιδιά για χάρη των παιδιών τους; Γελάνε, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις, δένονται ακόμη περισσότερο με τα παιδιά τους και ενεργοποιούν τις ενδορφίνες τους - τις ορμόνες της χαράς και της ευτυχίας.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Νατάσας Θεοδωρίδου και εμείς πραγματικά την απολαύσαμε και την θαυμάσαμε επίσης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved