Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Άνω κάτω όλα για χάρη της θείας

Η Ελίνα Μπόμπα πήγε για παιχνίδι με τις μικρές της ανιψιές και τη γέμισαν από πάνω μέχρι κάτω με μπογιές.

Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Άνω κάτω όλα για χάρη της θείας

Οι νέες φωτογραφίες των διδύμων Αριάνα και Φιλίππα, μαρτυρούν ένα πράγματα ότι το ακατάστατο παιχνίδι (aka messy play) το λατρεύουν.

Η Χριστίνα Μπόμπα με αφορμή την επιστροφή της θείας από το Λονδίνο (και όχι από το Σικάγο) δημοσίευσε στιγμιότυπα από το παιχνίδι που έκαναν οι κόρες της μαζί της. Όπως θα δείτε και εσείς, θεία και κορίτσια απόλαυσαν το messy play όσο τίποτε άλλο.

Η Αριάνα και η Φιλίππα πέρασαν το απόγευμά τους, κάνοντας δημιουργίες γεμάτες χρώματα, ενώ είχαν την ευκαιρία να περάσουν και πάλι ευχάριστα χρόνο με τη θεία τους, Ελίνα.

Το Messy Play είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες των κοριτσιών. Περνούν καθημερινά χρόνο στον χώρο όπου έχουν διαλέξει οι γονείς τους και έχουν την ευκαιρία να έρχονται καθημερινά σε επαφή με νέες υφές και χρώματα.

Δείτε μερικές από τις φορές που η μαμά Χριστίνα τις απαθανάτισε να παίζουν ακατάστατα.

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγο καιρό μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 καθώς της δόθηκε η ευκαιρία και απάντησε για τα σχόλια που δέχεται συχνά στα social media για τις μικρές της κόρες.

«Αφού γέννησα, δεν με στενοχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία», είχε πει η Χριστίνα Μπόμπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved