Χριστίνα Μπόμπα: Η τεράστια μπανιέρα που κάνει μπάνιο τις δίδυμες

Το μπάνιο της είναι πραγματικά μεγάλο.

Χριστίνα Μπόμπα: Η τεράστια μπανιέρα που κάνει μπάνιο τις δίδυμες
Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε το μπάνιο του σπιτιού της

H Χριστίνα Μπόμπα κατά καιρούς μέσα από τις αναρτήσεις της, έχει δείξει διάφορες γωνιές του σπιτιού που μένει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες.

Όπως το μεγάλο σαλόνι με το μαρμάρινο τζάκι,

chrismpo-tzaki.jpg

το δωμάτιο που ζωγραφίζουν οι μικρές,

https://www.instagram.com/p/CljnttlKJlw

ή έχουν τα παιχνίδια τους,

chrismpo-paixnidia-didimon.jpg

την τραπεζαρία,

chrismpo-kathistiko.jpg

ή μια (ακόμα) γωνιά του καθιστικού.

chrismpo-kori.jpg

Το τεράστιο μπάνιο

Σε μια παλιότερη ανάρτησή της, η Digital creator ανέβασε ορισμένα insta stories από το μπάνιο της όπου έβαφε τα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε, η μπανιέρα είναι τεράστια ( και γενικά ο χώρος) με την ίδια να έχει βάλει μια καρέκλα μέσα σε αυτή καθώς ένας φίλος της, της βάφει τα μαλλιά.

Αν προσέξετε πιο προσεκτικά, περιμετρικά της μπανιέρας διακρίνονται οι κούκλες της Αριάνας και της Φιλίππας με τις οποίες παίζουν κάθε φορά που κάνουν μπάνιο.

Η μητρότητα και η κριτική που δέχεται

Η Χριστίνα Μπόμπα πολλές φορές έχει δεχτεί κριτική αλλά και πικρόχολα σχόλια για τον τρόπο που προβάλλεται στα social media αλλά και για τις αναρτήσεις που αφορούν τις δίδυμες .

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει μεταξύ άλλων :

«Πέρασα από όλα τα στάδια της προβολής σαν ψυχολογία και σαν σκέψεις. Μετά από πολύ καιρό, αρκετή σκέψη και ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι μικρή. Μου αρέσει να ταξιδεύω, να δημιουργώ υλικό και να το προβάλλω στα media. Έμαθα να ξεπερνάω αυτά που λένε οι άλλοι. Μετά από κάποιο διάστημα δεν αποφάσισα ποτέ το τι θα κάνω με βάση το τι θα πει ο κόσμος. Το έχω αφήσει πίσω μου αυτό, με αφήνει αδιάφορη».

Όσον αφορά τη μητρότητα και πώς την έχει αλλάξει τόνισε: «Μπαίνει μια νέα ταυτότητα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες. Η "μητέρα" είναι το πρώτο και μετά τα άλλα μπαίνουν στη σειρά τους. Καλείσαι να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου για να δίνεις παράδειγμα στα παιδιά σου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved