Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια φωτογραφία του μεγάλου της γιου

Ο Σπύρος είναι το δεύτερο παιδί της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Η σπάνια φωτογραφία του μεγάλου της γιου
Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μητέρα τριών παιδιών.

O Σπύρος Πατίτσας είχε τα γενέθλιά του πριν μερικές ημέρες και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, που σημειωτέον, αποφεύγει τις πολλές και συχνές αναρτήσεις με τα τρία της παιδιά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σπύρου για να του ευχηθεί και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο Σπύρος μας. Μας δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου όλες τις μανούλες εκείνες…», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή της στις μητέρες που έχασαν εν μια νυκτί τα παιδιά τους.

xrousala-foto-giou.jpg

Η οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα έχουν τρία παιδιά. Την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Η επιχειρηματίας έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας μόνο επιλεκτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις ( δες παρουσίαση Madwalk 2022).

Ασχολείται κυρίως με την προώθηση της συλλογής σανδαλιών που φέρουν την υπογραφή της και φυσικά την ανατροφή των παιδιών της.

Με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει με την οικογένειά της σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τον Φεβρουάριο για παράδειγμα πήγαν στο Γκστάαντ για σκι.

https://www.instagram.com/p/CpK-wcYtAuQ

Η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως τένις, ποδόσφαιρο και κολύμπι, όπως έχει πει η επιχειρηματίας σε παλιότερα Q&A.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved