Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η μικρή Ιωάννα έχει μεγαλώσει πολύ. Η φωτογραφία με τον Γιώργο Σαμαρά.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Δεν κάνουν συχνές αναρτήσεις, δεν δίνουν συχνές συνεντεύξεις και ζουν την καθημερινότητα με την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα και την βλέπουμε στην κωμική σειρά «Η δική μας οικογένεια» που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ.

Σε συνέντευξή της στο ίδιο κανάλι και στη Φαίη Σκορδά τον περασμένο Νοέμβρη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και, την γνωριμία τους και την απόφασή τους να αφήσουν την Αθήνα και να εγκατασταθούν για 2,5 περίπου χρόνια στην Κρήτη όπου και γεννήθηκε η κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CQi3e3msMAG

«Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 6 χρόνια. Στα 5 χρόνια, παντρευτήκαμε κι έχουμε ένα κοριτσάκι, την Ιωάννα μας. Είναι 1,5 ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούρια πράγματα κι εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειές μας», είχε αναφέρει αρχικά.

Για τις αλλαγές τα τελευταία χρόνια στην ζωή της είχε πει:

«Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2,5 χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Ο άντρας μου δουλεύει εκεί, ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης όμως. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα τη μικρή, ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς, ήταν η σωστή στιγμή» ενώ για τη μεταξύ τους σχέση δήλωσε:

«Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου είναι περίεργο, μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο πάντα. Η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο».

Σπάνια ανάρτηση με την μικρή Ιωάννα

Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον Μάιο του 2021. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα σπάνια αναρτά φωτογραφίες της στο Instagram και όταν το κάνει αφορμή συνήθως είναι κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές.

https://www.instagram.com/p/Cd1L2ecMGR_

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση με την κόρη της έκανε η ηθοποιός την Καθαρά Δευτέρα. Η μικρούλα φωτογραφίζεται με τη μαμά της φορώντας σκουφάκι, μπουφάν και ροζ παντελονάκι και έχει μεγαλώσει πολύ. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved