Χανταμπάκια: Οι αποκριάτικες στολές και το πέταγμα αετού

Χωρίς τον μπαμπά, πέρασαν τα Χανταμπάκια τις μέρες των Αποκριών. 

Χανταμπάκια: Οι αποκριάτικες στολές και το πέταγμα αετού

Η Όλγα Πηλιάκη φωτογραφίζεται μαζί με τα παιδιά της, Μαλένα και Μανώλη. Τόσο ο Μανώλης όσο και η Μαλένα, φορούν τα ρούχα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Photo by Olga Piliaki on Instagram

Η μαμά Όλγα Πηλιάκη, «βαστάει γερά» και τρέχει για τα δύο παιδιά καθημερινά. Πώς να τα βγάλει πέρα άλλωστε με δύο παιδιά και δη μια Μαλένα που κάνει για 10!

Από τη στιγμή που έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αρκετά φειδωλή στις αναρτήσεις της. Μάλιστα, η τελευταία φορά που ανάρτησε φωτογραφία με τα παιδιά της, Μανώλη και Μαλένα ήταν την 1η Φεβρουαρίου και αυτό για να ευχηθεί καλό μήνα.

olgapiliaki.jpg

Η Όλγα Πηλιάκη φωτογραφίζεται μαζί με τα παιδιά της, Μαλένα και Μανώλη. Τόσο ο Μανώλης όσο και η Μαλένα, φορούν τα ρούχα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

«Καλό μήνα παιδιά!!
Υγεία, δύναμη και ευημερία ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά!
Εμείς εδώ, κρατάμε γερά! 💪🏼😜», είχε σχολιάσει.

Οι Απόκριες και η στολή της Μαλένας

Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, δείχνοντας τις στολές που διάλεξαν για φέτος. Η ίδια στάθηκε στην επιλογή της Μαλένας δημοσιεύοντας τον διάλογο που είχαν πριν την αγοράσουν.

«Και πάμε να διαλέξουμε στολές και λέω στη Μαλένα:
-Να βάλουμε φέτος ένα φόρεμα? ( τύπου πριγκίπισσας εννοώ εγώ)!
-Ναι μαμά! (μου απαντάει)
Ε ήταν το καλύτερο που κατάφερα να κάνω! 😅
Καλές Απόκριες λοιπόν και καλό τριήμερο! 🎉».

Μαμά και παιδιά βρέθηκαν και στον Δήμο Ιλίου όπου έπαιξαν, διασκέδασαν και όπου μάλιστα η Μαλένα τραγούδησε δημόσια το αγαπημένο της τραγούδι. Το "Αμαρτίες" της Αναστασίας.

(Να σας θυμίσουμε το βίντεο που δημοσίευσε ο μπαμπάς της πριν αρκετούς μήνες)

Μάλιστα ο αδερφός της Μανώλης, που την αγαπά πολύ και την προσέχει περισσότερο από ποτέ τώρα που λείπει ο μπαμπάς Στέλιος, τη σιγοντάριζε και την ενθάρρυνε να τραγουδήσει δυνατά. Πράγμα που έκανε η μικρή Μαλένα και στο τέλος χειροκροτήθηκε.

Το πέταγμα του χαρταετού και η σπόντα προς τον σύζυγό της

Το τριήμερό τους ολοκληρώθηκε με το πέταγμα του αετού. Η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνει τα παιδιά της να πετούν τον χαρταετό τους.

https://www.instagram.com/p/CpKomJLsxM9

«Καλή Σαρακοστή σε όλους!!
Να περάσετε όμορφα!
Εμείς τα καταφέραμε και φέτος με τον χαρταετό!!! 😂
Αχ @stelioshantampakis τα βελάκια είναι λίγα!!!! 😜
#hantampakakia #kalisarakosti #havingfun», σχολίασε αναφερόμενη στα βελάκια που πετά στη φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη.

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Πηλιάκη, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε ο παίκτης του Survivor All Star, έστειλε μήνυμα γράφοντάς του:

«Αντρούλη μου καλέ, έχω κολλήσει μία φωτογραφία σου στον τοίχο και κάθε μέρα πετάω από μερικά βελάκια. Σε αγαπάμε πολύ και μας λείπεις, αλλά είμαστε πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Τα έχω όλα υπό έλεγχο. Χαίρομαι όμως και πολύ γιατί βλέπω ότι είσαι καλά και μέρα με τη μέρα δυναμώνεις όλο και περισσότερο. Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους, σε αγαπάμε πολύ. Τα χανταμπακάκια σου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved