Στέλιος Χανταμπάκης: Τα παιδιά του τον ταΐζουν στο στόμα

Φωτογραφίες από τη βόλτα τους στου Ψυρρή δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στέλιος Χανταμπάκης: Τα παιδιά του τον ταΐζουν στο στόμα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναχώρησε σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο όπου γίνονται τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Γνωρίζοντας ότι θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα φρόντισε να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και ειδικά με τα παιδιά του, τη Μαλένα και τον Μανώλη.

Άλλωστε, όσοι τον ακολουθούν στο Instagram γνωρίζουν πόσο δοτικός και στοργικός πατέρας είναι.

Ουκ ολίγες φορές πηγαίνει με τα παιδιά του για ψάρεμα ενώ πηγαινονοφέρνει τόσο τη Μαλένα όσο και τον Μανώλη στις προπονήσεις τους στο ποδόσφαιρο.

https://www.instagram.com/p/CRtaZbUDq08

Γιατί αν δεν το γνωρίζετε, εκτός από τον γιο του που λατρεύει το ποδόσφαιρο και προπονείται σκληρά, με το ίδιο άθλημα ασχολείται και η κόρη του.

Γενέθλια με την οικογένειά του

Ο Στέλιος Χανταμπάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους δικούς του ανθρώπους, την γυναίκα του, τα παιδιά του και στενούς φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cm4hKjJIrjp

Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες στέλνοντας τις εξής ευχές: «Μαζί με το 2022 αποχαιρετάμε και το 36😅…
Εύχομαι υγεία σε όλους τους ανθρώπους! Το 2023 να σας έχει χαρούμενους διπλα σε ανθρώπους που σας αγαπούν!! Σας στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου❤️ #hantampakakia @olgapiliaki @hantampakismanolis #malena #37».

Τα παιδιά του τον ταΐζουν στο στόμα

Πριν αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο, ο Στέλιος Χανταμπάκης πήγε με τα παιδιά του στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στου Ψυρρή όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους γλυκά.

xantampakis-oikogeneia.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε η κόρη του τον ταΐζει στο στόμα ενώ και ο γιος του περιμένει υπομονετικά να του δώσει να δοκιμάσει και από το δικό του γλυκό.

xantampakis-paidia.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved