Μαριάντα Πιερίδη: «Είμαστε αρρωστούληδες σήμερα» - Η φωτογραφία με τον 9χρονο γιο της

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Μαριάντα Πιερίδη: «Είμαστε αρρωστούληδες σήμερα» - Η φωτογραφία με τον 9χρονο γιο της
Η Μαριάντα Πιερίδη με τον γιο της, Νικόλα.

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Ο γιος της, Νικόλας, γεννήθηκε το 2014 και σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα ένατα γενέθλιά του. Η τραγουδίστρια που πλέον ασχολείται με τη yoga και τις επιχειρήσεις της, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του και οι πιο πρόσφατες αποδεικνύουν πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και γιος.

https://www.instagram.com/p/CgUou9Bj1lF

«Είμαστε αρρωστούληδες σήμερα»

Μία νέα ανάρτηση με τον γιο της έκανε η Μαριάντα Πιερίδη λίγο πριν. Ο γιος της είναι άρρωστος και αναρρώνει στο σπίτι. Η διάσημη μαμά τον φωτογράφισε με τον σκύλο της οικογένειας και έγραψε στο Instagram:

«Είμαστε αρρωστούληδες σήμερα😑… και πήραμε αγκαλιά την CocoΘερμοφόρα μας για να γίνουμε γρήγορα καλά…»

https://www.instagram.com/p/Co_sEPpDTDQ

Το αγόρι έχει αδυναμία στον σκύλο τους, την Coco, και η Μαριάντα Πιερίδη έχει δημιουργήσει ένα Instagram προφίλ ειδικά αφιερωμένο σε αυτούς, το Nico and Coco.

https://www.instagram.com/p/CiZsaQ6DhE4

H επιχειρηματίας με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές, δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη της για τον γιο της και δημόσια. Σε προηγούμενα γενέθλιά του είχε γράψει:

«Χρόνια πολλά ζωή μου..!!! #8 Ένα μικρό μα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ μικρό δείγμα από τις αμέτρητες ατελείωτες φωτογραφίες που έχω από εσένα! Πεθαίνω τρελαίνομαι με το χιούμορ σου την εξυπνάδα σου και πάνω απ’ όλα το τεράστιο χαμόγελο που έχεις πάντα στο πανέμορφο προσωπάκι σου! Θα φροντίσω να μην φύγει από εκεί ποτέ και για κανένα λόγο! Σε αγαπώ από εδώ μέχρι τον πλανήτη των transformers.!!»

Μαμά και γιος μοιάζουν ολοένα και περισσότερο και συχνά ποζάρουν μαζί στον φακό.

https://www.instagram.com/p/CgrMdTqju6w
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved