Μαριάντα Πιερίδη: Ο 8χρονος γιος της είναι μικρογραφία της (εικόνες)

Η ομοιότητα με τον γιο της είναι εντυπωσιακή.

Μαριάντα Πιερίδη: Ο 8χρονος γιος της είναι μικρογραφία της (εικόνες)

Ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη είναι 8 ετών. Ο Νικόλας, γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 2014 και πριν μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά του.

Η περήφανη μαμά του, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του, γράφοντας τα εξής:

«Χρόνια πολλά ζωή μου..!!! #8 Ένα μικρό μα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ μικρό δείγμα από τις αμέτρητες ατελείωτες φωτογραφίες που έχω από εσένα! Πεθαίνω τρελαίνομαι με το χιούμορ σου την εξυπνάδα σου και πάνω απ’ όλα το τεράστιο χαμόγελο που έχεις πάντα στο πανέμορφο προσωπάκι σου! Θα φροντίσω να μην φύγει από εκεί ποτέ και για κανένα λόγο! «Σε αγαπώ από εδώ μέχρι τον πλανήτη των transformers.!!».

mariada.s.pieridi gios

Ο μοναχογιός της, καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, είναι ο ορισμός του …κλώνου. Έχει τα ίδια εκφραστικά μάτια της μητέρας του καθώς και τα χρώματά της.

mariada.s.pieridi gios1

H ενασχόληση με τη yoga, το παιδί και ο σύζυγός της

Η Μαριάντα Πιερίδη, είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την yogα, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»

«Η yoga με βοήθησε να έχω την ηρεμία μου και να μην με αρρωσταίνουν διάφορες καταστάσεις. Την ηρεμία μου τη βρήκα στα σαράντα και τότε ήρθε το παιδί», ανέφερε εστιάζοντας στη σημασία της θετικής ψυχολογίας για την απόκτηση ενός παιδιού.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, είπε ότι την κάνει να νιώθει ότι έχει έναν άνθρωπο που είναι δυνατός και ότι δεν είναι μόνη. Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει πώς είναι σαν δεύτερος πατέρας για τον γιο της.

Η όμορφη μαμά δημοσιεύσει ανά τακτά διαστήματα φωτογραφίες με τον γιο της και εσείς μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved