Viral βίντεο: Χειρούργος κάθεται στο φορείο με παιδιά ασθενείς για να τους συμπαρασταθεί

Ποιος είναι ο dr Hesham Abdelkader που έχει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram;

Viral βίντεο: Χειρούργος κάθεται στο φορείο με παιδιά ασθενείς για να τους συμπαρασταθεί

Ο Hesham Abdelkader είναι χειρούργος σε νοσοκομείο της Αιγύπτου και έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο. Ένα δεύτερο όνομά του είναι το Super H. και στην φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό του στο Instagram, καθόλου τυχαία, ποζάρει με μία μπλούζα με στάμπα το σύμβολο του Superman.

Τι έχει κάνει τον συγκεκριμένο γιατρό να ξεχωρίσει; Ο τρόπος που φροντίζει τους ασθενείς του. Ο νεαρός γιατρός κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει να ηρεμήσουν και να αποβάλλουν το άγχος τους: μεταμφιέζεται, κάνει αστεία, κάθεται μαζί τους στο φορείο.

Το τελευταίο έκανε και πρόσφατα και ένα βίντεο με τον χειρούργο και ένα μωρό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Hesham κάθεται οκλαδόν στο φορείο και έχει στην αγκαλιά του ένα μωρό που ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο. Το μωρό φοράει σκουφάκι και ρόμπα και ηρεμεί στην αγκαλιά του γιατρού. Ακολουθούν και άλλα στιγμιότυπα με ασθενείς παιδιά κάθε ηλικίας. Ο χειρούργος κάθεται μαζί τους στο φορείο, τους λέει αστεία και τοςυ φτιάχνει τη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CosUQ-vgkWT

Αντίστοιχα βίντεο και στιγμιότυπα μπορεί κανείς να δει στο προφίλ του γιατρού στο Instagram, το οποίο έχει πάνω από 93 χιλιάδες ακολούθους.

Παρακάτω ο γιατρός χορεύει στο δωμάτιο του χειρουργείου με έναν μικρό ασθενή.

https://www.instagram.com/p/Cm7D_LMgpbW

Ο Hesham δεν διστάζει να βάλει στολή σουπερήρωα και να επισκεφτεί δωμάτια παιδιών στο νοσοκομείο για να τους προσφέρει χαρά και να τα κάνει να γελάσουν.

https://www.instagram.com/p/CnrZKLhISkd
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved