Ευδοκία Ρουμελιώτη: Διακοπές σε ορεινό προορισμό με τον σύζυγο και τον γιο της

Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε η ηθοποιός μέσω Instagram.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Διακοπές σε ορεινό προορισμό με τον σύζυγο και τον γιο της

Οι γιορτινές μέρες είναι αφορμή για ξεκούραση, χαλάρωση, διασκέδαση και πολλοί είναι αυτοί ταξίδεψαν εκτός Αττικής σε ορεινούς και χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Μεταξύ αυτών και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τον γιο τους, Δημήτρη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η ηθοποιός έγραψε στο Instagram της:

«Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη ,στοργή και συντροφικότητα για όλους μας....» και δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο σύζυγός της και ο μικρό Δημήτρης κάθονται δίπλα στο τζάκι, και παρατηρώντας τους ξύλινους τοίχους και τις λεπτομέρειες από πέτρα μάλλον βρίσκονται σε ορεινό προορισμό.

https://www.instagram.com/p/Cmjk3EzoKUL

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους δημοσίευσε η ηθοποιός και τις επόμενες μέρες.

Με την παρακάτω ευχήθηκε στους ακολούθους της «καλά Χριστούγεννα»

https://www.instagram.com/p/CmlyZR-I76X

…και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε το νέο έτος.

https://www.instagram.com/p/Cm6audWohOG

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγινε μαμά το 2015 και έχει αδυναμία στον μοναχογιό της, Δημήτρη, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της. Μαμά και γιος απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί και κάνουν πολλές δραστηριότητες παρέα: παίζουν, μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, κάνουν κατασκευές.

https://www.instagram.com/p/CWn0qh5IQlI

Την αγάπη της έχει εκφράσει δημόσια, όμως, και για τον συζυγό της, ο οποίος έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο του. Σε συνέντευξής της στο περιοδικό Εγώ είχε πει:

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved