Ήβη Αδάμου: Παίζει με την κόρη της και τα αγαπημένα της παιχνίδια

Η Ανατολή λατρεύει τις κούκλες και όχι μόνο.

Ήβη Αδάμου: Παίζει με την κόρη της και τα αγαπημένα της παιχνίδια

Η Ήβη Αδάμου δε συνηθίζει να αναρτά συχνά στιγμές με την μοναχοκόρη της, Ανατολή. Γι΄αυτό κι όταν κάνει μια δημοσίευση μαζί της, τα likes πέφτουν βροχή.

Η πιο πρόσφατη που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, την περίοδο των γιορτών.

«Τις ευχές μας και την αγάπη μας για ενα ευτυχισμένο νέο έτος….» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/Cm6XyAsIfNp

Χθες η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers ένα στιγμιότυπο από το παιχνίδι με την Ανατολή.

Στο πάτωμα είναι αραδιασμένα Playmobil αλλά και μια Barbie. « Ωρα παιχνιδιού! Ανατολή μου», σχολίασε στο Insta story.

adamou-ivi.JPG

Αλεξανδρούπολη – Αθήνα

Η Ήβη Αδάμου μένει με την οικογένειά της στην Αλεξανρούπολη. Ωστόσο μοιράζει το χρόνο της μεταξύ της αγαπημένης της πόλης και της Αθήνας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ είχε πει χαρακτηριστικά: « Θέλω λίγη δουλίτσα για να μη νιώθω τόσες τύψεις. Κι εγώ δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση».

anatoli-kouineli-goneis-adamou-stavento-(5).jpg

Η ανεξάρτητη Ανατολή

Η μικρή έχει αδυναμία στην μπαμπά της κι είναι ανεξάρτητη. Αυτό είχε αποκαλύψει στην κάμερα του Happy Day: «Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved