Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη: Το μαλλιαρό τους θαυματάκι και οι πρώτες αναρτήσεις

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απέκτησαν ένα αξιολάτρευτο αγγελούδι.

Πιο ευτυχισμένο ζευγάρι από αυτά τα δύο παιδιά δεν έχουμε δει ξανά, αλήθεια σας το λέμε. Μετατρέπουν τα hate σχόλια σε δύναμη, χαρά, ευτυχία, δεν τους αγγίζει στην κυριολεξία τίποτε και προχωρούν μπροστά έχοντας μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους. Τη δική τους ευτυχία που ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους.

Ένα μικρό αγόρι ήρθε για να τους «αλλάξει τα φώτα» όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό και περιμένει πώς και πώς να ζήσει αυτή τη νέα εμπειρία.

Τα νέα του τοκετού ήρθαν από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που με ένα δικό μας άρθρο, αποκάλυψε ότι η Ιωάννα Τούνη γέννησε με καισαρική τομή.

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανάρτησή του δείχνοντας το πατουσάκι του γιου του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει γνωστούς και αγνώστους για τις ευχές που λάμβανε τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του, Ιωάννα.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σα εςκαι τα μηνύματά σας!!!! Η μαμά μας είναι super δυνατή!»

Το «super δυνατή» κρύβει μέσα του τη δύναμη που έδειξε η Ιωάννα Τούνη κατά τον τοκετό της μιας και όπως η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» ο τοκετός της νεαρής μητέρας διήρκεσε αρκετές ώρες και την ταλαιπώρησε αρκετά.

Η απεριόριστη αγάπη και ο αμέριστος σεβασμός του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην μητέρα του παιδιού του

Με μια ανάρτηση που ακολούθησε λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που έκανε τα χιλιόμετρα, χιλιοστά, για χάρη της αγαπημένης του για να βρεθεί στο πλευρό της λίγο πριν εισαχθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης για να γεννήσει (να σας θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν είχε φύγει οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, για να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα από τα σκυλιά του που είχε πρόβλημα υγείας) την ευχαρίστησε και της εξέφρασε δημόσια τον σεβασμό και την αγάπη του.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και την δικιά μου όσο δεν παει! ΣΕΒΑΣΜΟΣ & ΑΓΑΠΗ!!!»

Αναρτήσεις όμως έκανε και η Ιωάννα Τούνη. Αρχικά μέσα από ένα instagram story ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους (γνωστούς και αγνώστους) για την αγάπη που της έδειξαν και τα μηνύματα που της έστειλαν.

Έπειτα ακολούθησε αυτή τη φωτογραφία που δείχνει τον «μαλλιαρό της έρωτα» στην αγκαλιά της.

«Το μικρό θαυματάκι μας 🤍🍼
Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!»

Οι διαφορετικές καλημέρες του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η πρώτη έξοδος με την Ιωάννα του

Πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του, μίλησε σε ένα βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε μερικά από τα πρώτα συναισθήματα που έχει ως πατέρας πια.

«Δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι, τόσο πολύ τη ζωή και σίγουρα όλες οι καλημέρες από δω και πέρα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν!», ανέφερε και χαιρέτησε τους διαδικτυακούς του φίλους. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ακόμη ένα βίντεο. Στο βίντεο είχε στο πλευρό του την Ιωάννα Τούνη.

«Καλημέρα, καλημέρα και πιο πλασματάκι έχω εγώ εδώ μαζί μου;», ακούγεται να λέει γυρνώντας την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Και ενώ κάποιος ίσως περίμενε να δει τον μικρό του πρίγκιπα, εκείνος έδειξε την πριγκίπισσά του.

«Όχι το μικρό, το μεγάλο. Καλημέρα!», είπε η Ιωάννα Τούνη συμπληρώνοντας ότι έχει χάσει τα λόγια της και ότι έχει ξεχάσει πώς γίνεται ένα insta story. «Θα σωπάσω», ανέφερε στο τέλος, δείχνοντας να τα έχει χαμένα με όλα αυτά που της συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα. Δεν είναι και λίγο να γίνεσαι μαμά.

Χθες το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιέγραψαν τις πρώτες μέρες με το μωρό. Και οι δύο είπαν ότι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα τον ερχομό του γιου τους και δηλώνουν ξετρελαμένοι. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε ότι νιώθει έντονα συναισθήματα προστασίας απέναντι στον γιο του, τόσο έντονα, μάλιστα, που τον ξάφνιασαν.

Λίγο πριν εμφανιστούν στην εκπομπή, η Ιωάννα Τούνη έκανε μία σειρά από Stories μετά από μέρες και μίλησε για τις δυσκολίες του τοκετού, τον θηλασμό και το σώμα της μετά τον τοκετό.

Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω.

Εμείς με τη σειρά μας θα τους ευχηθούμε να απολαύσουν αυτό το ταξίδι στη γονεϊκότητα. Είναι τόσο όμορφο και αυτό που ζουν είναι ακόμη η αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved