Νατάσα Θεοδωρίδου: Παίζει επιτραπέζιο με την κόρη της

Ποια κέρδισε…

Νατάσα Θεοδωρίδου: Παίζει επιτραπέζιο με την κόρη της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Πέρα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει από τις πρόβες, τις συναυλίες και τους χώρους που τραγουδά, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τις δύο κόρες της: την Ανδριάνα και την Χριστιάνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει τις κόρες της και παρότι είναι πια ενήλικες και έχουν τη δική τους ζωή, περνούν χρόνο μαζί.

https://www.instagram.com/p/CDwOJ9mpsAL

Επιτραπέζιο με την Ανδριάνα

Πριν μερικές ώρες η Νατάσα Θεoδωρίδου δημοσίευσε ένα βίντεο όπου είναι με την κόρη της Ανδριάνα και παίζουν το αγαπημένο παιχνίδι λέξεων που δεν είναι άλλο από το Scrabble. Έχει φτάσει η στιγμή της …καταμέτρησης του σκορ όπου νικήτρια αναδεικνύεται η μαμά Νατάσα.

https://www.instagram.com/p/ClmeuD0IXyE

Οι δύο κόρες της τραγουδίστριας

Η Ανδριάνα Φουστάνου είναι η κόρη που απέκτησε η γνωστή τραγουδίστρια από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο.

https://www.instagram.com/p/ChHoyYiIiKI

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000, είναι δηλαδή 22 ετών. Είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας εξ ου κι έχει κλειστό ( private) τον λογαριασμό της στο Instagram. Ωστόσο, την έχουμε δει σε αρκετά βίντεο της μαμάς της και φυσικά της αδελφής της, Χριστιάνας Μπέτα.

https://www.instagram.com/p/CCUTKOnp8ep

Η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας είναι 27 ετών, σπούδασε στο Λονδίνο νομική ασχολείται όμως με τη ζωγραφική. Τα έργα της χαρακτηρίζουν τα έντονα χρώματα και τα μοτίβο που παραπέμπουν σε pop art.

Τα βίντεο με τη μαμά της πολλά ενώ και η ίδια κάνει αναρτήσεις συχνά στα social media.

https://www.instagram.com/p/ChnUBspl_O2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved