Μάνια Ντέλου: Οι φώτο και το βίντεο με την κόρη της - Από την Κορέα με αγάπη

Στη Νότια Κορέα πέρασαν μερικές μέρες η Μάνια Ντέλου και η κόρη της, Κατερίνα Σαράντη.

Μάνια Ντέλου: Οι φώτο και το βίντεο με την κόρη της - Από την Κορέα με αγάπη

Μαμά και κόρη περνούν μερικές στιγμές μαζί και δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις. Τον τελευταίο μήνα οι δύο τους έχουν κάνει αρκετές αναρτήσεις από τη Νότια Κορέα ενώ αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι πιο πρόσφατες που δείχνουν τόσο την Μάνια Ντέλου όσο και την κόρη της, Κατερίνα Σαράντη, να φορούν παραδοσιακές στολές.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της Μάνιας Ντέλου, Κατερίνα. Όπως βλέπετε και εσείς μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν η μία δίπλα στην άλλη.

Λίγο αργότερα ακολούθησε το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η Μάνια Ντέλου, που έχει αφήσει πίσω της τη ζαχαροπλαστική. «Πόσο όμορφο είναι να μοιράζομαι τέτοιες στιγμές μαζί σου ❤️ Σε λατρεύω κοριτσάκι μου @katerina.saranti #korea #traveltheworld #southkorea #happy #smile #freedom #gyeongbokgung», σχολίασε δείχνοντας όχι μόνο που βρίσκεται αλλά και πόσο λατρεύει το κορίτσι της και πόσο της αρέσει που βρίσκεται κοντά της.

https://www.instagram.com/p/CnMU7YuqUMy

Η Μάνια Ντέλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν στα καλλιστεία του 1993 όπου μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς». Οι συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και φωτογράφους ήταν πολλές, όμως σε ηλικία μόλις 22 ετών, αποφάσισε να σταματήσει το modelling για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Παντρεύτηκε με τον Γρηγόρη Σαράντη και μετά από 15 χρόνια έγγαμου βίου, χώρισαν το 2016. Ο γάμος της τής χάρισε τα ωραιότερα δώρα του κόσμου. Τα παιδιά της. Την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο.

Πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε ότι ο κύκλος με τις τούρτες και τη ζαχαροπλαστική έκλεισε και κάπως έτσι και με ένα μικρό βίντεο το ανακοίνωσε σε όλους της τους φίλους και ακόλουθους, ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CgmREf4DRz7

Πλέον απολαμβάνει στο έπακρο την κάθε στιγμή και βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της.

mania-ntelou.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved