Μάνια Ντέλου: Η κόρη της Κατερίνα έχει γενέθλια. Δείτε πόσο κούκλα είναι (vid)

Από μοντέλο έγινε ζαχαροπλάστης και πλέον κατακτά αντί για τις παρασαρέλες... τις ζαχαρόπαστες!

Μάνια Ντέλου: Η κόρη της Κατερίνα έχει γενέθλια. Δείτε πόσο κούκλα είναι (vid)

Η Μάνια Ντέλου, που πλέον ο χρόνος της είναι μοιρασμένος στις δυο της αγάπες, τη ζαχαροπλαστική και την οικογένεια, απολαμβάνει την κάθε στιγμή και χαίρεται που μπορεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της. Αν και το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι βεβαρυμένο, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στα δυο παιδιά της Κατερίνα και Αλέξανδρο που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Σαράντη.

Σήμερα, η 14χρονη κόρη της, Κατερίνα, έχει γενέθλια και η Μάνια Ντέλου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο που δείχνει την κούκλα κόρη της να χορεύει και να χαίρεται που σήμερα γιορτάζει.

«Ε ρε ζωή δεν υπάρχεις για να μου έστειλες αυτά τα παιδιά.... η ακόμα καλύτερα που μπόρεσες και πήρες μόνο τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα ( Γρήγορη-Μάνια) και να βγάλεις αυτό το αποτέλεσμα... Η ζωή είναι ωραία κουκλάκια μου», έγραψε κάτω από το βίντεο.



Η 42χρονη μανούλα, όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν, δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τα παιδιά και τη ζαχαροπλαστική. «Δεν αποκόβομαι από την οικογένεια μου. Κάνω παράλληλα αυτό που αγαπώ απλά. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι από τα δύο μεμονωμένα».



Η ίδια δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό. Το κάνει σπάνια. Προτιμά να μοιράζεται τις ζαχαροπλαστικές της δημιουργίες και να δείχνει στον κόσμο τις τούρτες που φτιάχνει από ζαχαρόπαστα. Άλλωστε το jar by sweet mates ήταν ένα όνειρο που έκανε πραγματικότητα.



Το μόνο που έχουμε να πούμε απλά είναι ότι το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και με τη σειρά μας, θα της ευχηθούμε κι εμείς, «Χρόνια Πολλά».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved