Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι κόρες τους φορούν ασορτί πυτζαμάκια και είναι σκέτη γλύκα

Την πρωινή φωτογραφία της Σοφίας και της Λένιας δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οι κόρες τους φορούν ασορτί πυτζαμάκια και είναι σκέτη γλύκα

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν αδυναμία στις κόρες τους. Αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram, όπως είναι η παρακάτω.

«Μία αγκαλιά σβήνει ό,τι δυσκολία πέρασες την εβδομάδα» γράφει ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η τρυφερή φωτογραφία του με τη Λένια συγκέντρωσε πάνω από 25 χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/Cg9OKVlgB6h

Η Βασιλική Μιλλούση είναι αυτή που δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια και την πιο πρόσφατη την ανέβασε σήμερα το πρωί. Οι μικρές Λένια και Σοφία μόλις έχουν ξυπνήσει και κοιτάζουν τον ήλιο από την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα, φορούν ασορτί πυτζαμάκια και είναι σκέτη γλύκα.

vasiliki-millousi-kori-3.JPG

Πετρούνιας – Μιλλούση: Δεμένοι σαν μια γροθιά

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης και όπως είχε αποκαλύψει η αθλήτρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, πριν γίνουν ζευγάρι ήταν για αρκετά χρόνια φίλοι:

«Με τον Λευτέρη βρισκόμασταν συνεχώς μέσα σε ένα γυμναστήριο. Ήμασταν και οι δυο αθλητές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε κοντά και να δημιουργηθεί ένα love story. Στα γυμναστήρια περάσαμε μαζί πολύ χρόνο και πολλές έντονες συγκινήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Επίσης, είχαμε και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως και κοινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι. Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, παρέα κάναμε τα τελευταία χρόνια και ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί ύστερα από κάποιες συγκυρίες. Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή και έτυχε σε αυτό το διάστημα να πηγαίνουμε μαζί σε κάποια αθλητικά gala και grand prix που ήμασταν μόνο οι δυο μας. Κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι» αποκαλύπτει η Βασιλική.»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, αυτό όμως ήταν που τους έδωσε ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβαν ότι δεν ήθελαν να ζουν ο ένας μακριά από τον άλλο. Σήμερα, έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και είναι ο ένας το στήριγμα του άλλου στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CiU7Tg2qLIK

Λατρεύουν να περνούν χρόνο με τις κόρες τους και έχουν δημιουργήσει μία ρουτίνα με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι, αγκαλιές και φυσικά γυμναστική.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας έδωσε μία γεύση από τη χρονιά που πέρασε με ένα βίντεο που δημοσίευσε στην εκπνοή του 2022. Το βίντεο περιλαμβάνει αρκετά στιγμιότυπα με τις κόρες του και είναι ενδεικτικό της σχέσης που έχουν χτίσει.

https://www.instagram.com/p/Cm1xGC1rPs4
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved