Μιλλούση - Πετρούνιας: Με τις κόρες τους σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών

Οι μικρές πόζαραν με τα μετάλλια του μπαμπά τους.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Με τις κόρες τους σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας παρευρέθηκαν σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών που ήταν γονείς και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021.

Μαζί τους και οι κόρες τους Σοφία και Λένια, οι οποίες για ακόμα μια φορά έκλεψαν την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/Clt9CT9g33l

Οι μικρές πόζαραν με τους γονείς τους φορώντας στο λαιμό τα μετάλλια του μπαμπά τους.

«Σήμερα ήταν μια σπουδαία μέρα για τον Ελληνικό Αθλητισμό, την Επιτροπή Ισότητας Φύλων της Ολυμπιακής Επιτροπής ,στην οποία έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, και της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη βράβευση-επίδομα στους αθλητές που ήταν γονείς στο Τόκιο το έτος 2021,το οποίο με τη στήριξη της ΕΟΕ και του @spyrosc55 θα γίνει θεσμός.

Ο αθλητισμός δεν τελειώνει με τη δημιουργία της οικογένειάς και η @hellenic_olympic_committee το στηρίζει έμπρακτα!», σχολίασε μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CmXY3errfsV

Η επιστροφή στον πρωταθλητισμό

Η Βασιλική Μιλλούση, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της, συνεχίζει να γυμνάζεται κανονικά ( αν και δεν σταμάτησε ποτέ…).

Μάλιστα στα τέλη Οκτώβρη ανακοίνωσε την επιστροφή της στην αθλητική δράση και στον πρωταθλητισμό. Η αρχή μάλιστα θα γίνει τον Απρίλιο του 2023 με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Όπως εξήγησε, στην απόφασή της αυτή καθοριστικό παράγοντα έπαιξε η συνεχής παρουσία της στο γυμναστήριο που έχει με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια. Βασικός της στόχος είναι να σπάσει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από την ηλικία και τον πρωταθλητισμό.

Η απόφασή της είναι να αγωνίζεται « για όσο αντέχει το σώμα μου», όπως επεσήμανε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η ίδια προπονείται σκληρά ενώ πολύ συχνά έχει και τις κόρες της μαζί οι οποίες νιώθουν το γυμναστήριο σαν το δεύτερο σπίτι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved