Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει χαμογελαστή στον φακό με την κόρη της

Μία προσωπική πρόβλεψη για τη νέα χρόνια έκανε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει χαμογελαστή στον φακό με την κόρη της

Οι οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές είχαν την τιμητική τους τις γιορτινές μέρες στο Instagram. Μία προσωπική πρόβλεψη για το νέο έτος έκανε και η Νάντια Μπουλέ η οποία δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με την κόρη της, Σεμέλη.

Μαμά και κόρη παίζουν στην παιδική χαρά και η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

«Και η νέα χρονιά φαίνεται πως θα έχει πολλές κούνιες και παιδική χαρά!» έγραψε στην ανάρτησή της. Η Σεμέλη φοράει ένα ροζ ζακετάκι, είναι πλάτη στον φακό και κοιτάζει τη μαμά της που βρίσκεται μέσα σε ένα από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς.

https://www.instagram.com/p/Cm4JukSqp_l

Τα παιχνίδια και οι βόλτες είναι από τις αγαπημένες δραστηριότητες μαμάς και κόρης και η ηθοποιός συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από όσα κάνουν μέσα στη μέρα.

Τις γιορτινές ημέρες πήγαν σε χριστουγεννιάτικα πάρκα…

https://www.instagram.com/p/CmmeG3jqlh6

…περπάτησαν στη στολισμένη πόλη

https://www.instagram.com/p/CmUTjwBqI19

…και φυσικά στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/ClwBa-fqQFZ

Η Νάντια Μπουλέ απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με την κόρη της. Η Σεμέλη έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιούλη και είναι σε μία ηλικία που περπατάει και θέλει συνεχώς να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα.

«Weekend Madness» έγραψε στην ανάρτησή της με την παρακάτω φωτογραφία και όλες οι μαμάδες με παιδιά αυτής της ηλικίας ταυτίζονται και με το παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/Ckkyuo-KLZY
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved