Σωτήρης Κοντιζάς: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία της δύο ετών κόρης του

Ένα νέο στιγμιότυπο με τη μικρή Ιζούμι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο γνωστός σεφ.

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίζαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το MasterChef το 2017. Ο κριτής που θα συμμετέχει και στο νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, μίλησε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αιφνιδίασε τους θαυμαστές τους λέγοντας ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο παιχνίδι όπως ότι δεν θα εμφανίζονται πια όλοι οι κριτές μαζί, επομένως και εκείνος δεν θα παίζει σε όλα τα επεισόδια.

Και ενώ οι ετοιμασίες για την πρεμιέρα είναι πυρετώδεις, ο γνωστός chef «χάρισε» στους διαδικτυακούς τους φίλους ένα στιγμιότυπο με την μικρή του κόρη, Ιζούμι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε ένα Instagram Story με το 2χρονο κοριτσάκι και το αγαπημένο τους κατοικίδιο, τη Λούνα, που ουκ ολίγες φορές έχει πρωταγωνιστήσει στις αναρτήσεις του.

Ο σεφ και κριτής του γνωστού παιχνιδιού δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών του και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι γνωρίζουμε για εκείνον;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και η μητέρα του είναι από την Ιαπωνία, έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Κοσμά και είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα. Μαζί έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την 7χρονη Αριάνα – Τσιχίρο, τον 4χρονο Κένζι και την Ιζούμι που έγινε 2 ετών τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας τρυφερός μπαμπάς μα χιούμορ που λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά του και να κάνει μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες όπως είναι οι κατασκευές και φυσικά η μαγειρική.

Δείτε στιγμιότυπα με τα παιδιά του που έχει μοιραστεί κατά καιρούς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved