Σωτήρης Κοντιζάς: Ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» με μία ζωγραφιά της μεγάλης του κόρης

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση με αφορμή την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Σωτήρης Κοντιζάς: Ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» με μία ζωγραφιά της μεγάλης του κόρης

Πρώτη μέρα των σχολείων χθες και τα παιδιά επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πολλοί είναι οι γονείς της ελληνικής showbiz που δημοσίευσαν φωτογραφίες των παιδιών τους. Μεταξύ αυτών και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο γνωστός σεφ δεν ανήρτησε φωτογραφίες των παιδιών του, άλλωστε αυτό είναι κάτι που κάνει σπάνια, αλλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία ζωγραφιά που έφτιαξε η μεγαλύτερη κόρη του, Αριάνα. Το κοριτσάκι ζωγράφισε μία πριγκίπισσα έξω από ένα κάστρο και είναι γεμάτη χρώματα.

«Καλή σχολική χρονιά σε όλους» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CiZ6skssfHs

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι λιγοστές φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ενεργός στα social media, σπάνια αναρτά φωτογραφίες των παιδιών του και ακόμα και όταν το κάνει φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ο γνωστός σεφ είναι παντρεμένος με την γυναίκα της ζωής του, Δέσποινα, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 6χρονη Αριάνα-Τσιχίρο, τον 3χρονο Κένζι και την μικρή Ιζούμι που έγινε ενός έτος τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, είναι τα παιχνίδια, η κατασκευή χειροτεχνιών και φυσικά η μαγειρική.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέσω Instagram κατά καιρούς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved