Κάτια Ζυγούλη: Δείτε το γιο της Απόλλωνα μετά από καιρό

Μεγάλωσε πολύ!

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε το γιο της Απόλλωνα μετά από καιρό

Θυμάστε που σας είχαμε δείξει σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της πριν μερικές μέρες; Τώρα ήρθε η στιγμή να δείτε τον Απόλλωνα μετά από καιρό.

Η Κάτια Ζυγούλη πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, Katia's stories, εκεί έδειξε φωτογραφίες όλων των παιδιων της σε διάφορες στιγμές και από το βίντεο δεν έλειψε και ο μικρός Απόλλωνας που βούρτιζε τα δόντια του.

Στο βίντεο αρχικά ο μικρός, φοράει στολή και μάσκα που καλύπτει το πρόσωπό του, όμως αργότερα την αφαιρεί και βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του και φυσικά το σε ποιον μοιάζει μεγαλώνοντας.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ο Απόλλωνας μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Σάκη Ρουβά και την αδερφή του, Αριάδνη. Είναι ο πιο ξανθός στην οικογένεια και φυσικά ο πιο μικρός, γι' αυτό και όλοι του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CPalf8BnQM-

Τι ξέρουμε για τον Απόλλωνα Ρουβά

Ο Απόλλωνας είναι ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Βαφτίστηκε σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τη γέννησή του και το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

https://www.instagram.com/p/CN7Vltkn6zy

Είναι έξι ετών, του αρέσουν τα παιχνίδια, οι γάτες και λατρεύει τον ύπνο σε διάφορες και περίεργες πόζες, όπως πρόσφατα αποκάλυψε η μαμά του.

katia-zigouli-foto-paidion-(1).JPG

Katia's stories YouTube

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved